• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΗ 2019

Κάθε μέρα και περισσότερα είναι τα προβλήματα στους συνοικιακούς δρόμους της Καβάλας, ξερά χόρτα- μπάζα και ογκώδη αντικείμενα είναι δίπλα σε πολλούς κάδους. Η υπηρεσία της Καθαριότητας αδυνατεί να τα απομακρύνει κι έτσι συχνά ανακύπτει είτε ζήτημα δημόσιας υγείας, είτε κίνδυνος πυρκαγιάς. Εκτός από την έλλειψη προσωπικού ο Δήμος Καβάλας φροντίζει για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα να αφήνει για αργότερα βασικές του υποχρεώσεις. Η κατάσταση δεν θα ομαλοποιηθεί ούτε την ερχόμενη εβδομάδα λόγω της προετοιμασίας των εθνικών εκλογών.

 

Έχοντας δίπλα του τον Βασίλη Βασιλικό και τους υποψήφιους του Νομού, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν κάτι περισσότερο από δρακόντεια. Το απόγευμα θα είναι στην πόλη μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόκειται να παρακολουθήσει την περιφορά της εικόνας του Αγίου Παύλου. Το βράδυ στο πάρκο Φαλήρου η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ. Ο Γιώργος Παπαφιλίππου βρέθηκε στην εκδήλωση του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

 

Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου με προτάσεις για το πρόβλημα αυξημένων ταχυτήτων στον κεντρικό δρόμο του Παληού. Κλειστή θα είναι αύριο η αγορά της Καβάλας λόγω της γιορτής του Αποστόλου Παύλου. Συνεργάτες του Χρήστου Μέτιου διέψευσαν σενάρια και φήμες για μετεκλογικές συνεργασίες.

 

Εκτός δρομολογίων λόγω βλάβης το υδροπτέρυγο. Σήμερα ή την ερχόμενη εβδομάδα πιάνουν δουλειά οι ναυαγοσώστες στις παραλίες του Δήμου. Με συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες ο Δικηγορικός Σύλλογος έθεσε υπόψη των αρμοδίων τα κτιριακά προβλήματα του Ειρηνοδικείου Θάσου και του Κτηματολογικού Γραφείου Καβάλας.

 

Η ΒΦΛ θα υλοποιήσει το πρωί δωρεά εξοπλισμού στον παιδικό σταθμό Κοκκινοχώματος. Το Υπουργείο Πολιτισμού θα βραβεύσει τον Κωνσταντίνο και Αντώνη Κούφαλη. Την Κυριακή το βράδυ αγρυπνία στα ερείπια της Βασιλικής Α’ των Φιλίππων.

 

Δεν συνεχίζει τη συνεργασία του με την Ένωση ο Αντώνης Σκλήβας. Με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ συναντήθηκε ο Γιώργος Καλαντζής.

 

Διαβάστε επίσης