• 10 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Το αργότερο το ερχόμενο Καλοκαίρι πρόκειται να δημοπρατηθεί το έργο ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου. Θα έχει προϋπολογισμό κοντά στα 2 εκ ευρώ και θα περιλαμβάνει αντικατάσταση των καθισμάτων, νέο σύστημα ψύξης- θέρμανσης, ηχομόνωση και άλλα. Όλη η προεργασία για το συγκεκριμένο έργο έγινε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Καβάλας. Οι πληροφορίες προέρχονται από τη χθεσινή συνέντευξη στην Πρωινή του Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη. Μέρος των εργασιών θα αφορά το Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου.

 

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας αντιπυρικής περιόδου, τα Δασαρχεία Καβάλας και Θάσου δεν έχουν ούτε επαρκείς πιστώσεις αλλά ούτε και προσωπικό. Μόνο στελέχη του ΠΑΜΕ στη χθεσινή διαμαρτυρία στα γραφεία της ΔΕΗ, στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας. Στη διαμαρτυρία συμμετείχε και ο πρώην βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης. 66 νέα κρούσματα κορωνοϊού χθες στο Ν. Καβάλας. Στο Κέντρο Υγείας Καβάλας γίνονται εδώ και έναν περίπου μήνα εμβόλια 4ης δόσης. Ξεκίνησε το φετινό πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών, για το Ν. Καβάλας περιλαμβάνει δράσεις εναέριες και επίγειες.

 

Με τα σωματεία συνταξιούχων της Καβάλας συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ανακοίνωση απάντηση στο ΠΑΜΕ από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας. Στο αστυνομικό δελτίο τροχαίο υλικών ζημιών στις Κρηνίδες, σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών στην Εγνατία (τμήμα Καβάλας- Ξάνθης). Κινητικότητα στο χώρο της εστίασης στην Καβάλα, ετοιμάζονται να λειτουργήσουν νέα καταστήματα στην παραλία και στον Άγιο Νικόλαο. Το πρωί της Κυριακής δύο συγκεντρώσεις στην πλατεία Καπνεργάτη για την Εργατική Πρωτομαγιά. Τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ προτείνουν στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

 

Το φεστιβάλ Cosmopolis απευθύνεται σε νέους και νέες εθελοντές, ζητά τη βοήθεια τους για τις Καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Γενική συνέλευση και εκλογές στο τέλος Μάη για το περιφερειακό τμήμα Καβάλας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Το τοπικό συμβούλιο νέων του Δήμου Καβάλας φύτευσε λουλούδια σε διάφορα σημεία της συνοικίας της Παναγίας.

 

Πίστη στην επίτευξη του στόχου παραμονής του ΑΟΚ στη SL 2 μέσω χθεσινής ανάρτησης του Άλεξ Χατιντάτζι.

Διαβάστε επίσης