• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Πριν το Πάσχα πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτόκλητη γενική συνέλευση μεταξύ των μετόχων του Βιοτεχνικού Πάρκου. Η Περιφέρεια ΑΜΘ υπόσχεται νέα διοίκηση και χρηματοδότηση αυτής ενώ το Επιμελητήριο συζητά με τους οικοπεδούχους για να τονώσει το ενδιαφέρον τους. Η 3η προσπάθεια για τη διάσωση του Βιοτεχνικού Πάρκου γίνεται με τη συμμετοχή και του Δήμου Καβάλας. Ρόλο παίζει τόσο η προεκλογική πίεση όσο και το ότι αν δεν γίνει κάτι τώρα, δεν θα γίνει ποτέ. Σήμερα το Βιοτεχνικό Πάρκο έχει διοίκηση που ορίστηκε το 2013 από τον τότε Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη.

 

Αποκλείστηκε από την κυκλοφορία τμήμα της οδού Εγνατίας στο Βύρωνα επειδή σε αυτό σημειώθηκε υποχώρηση του οδοστρώματος. Κανονικά ήταν χθες στην πρώην κοινότητα του Αμυγδαλεώνα ο δημοτικός υπάλληλος. Γέφυρα μπέλεϋ εγκατέστησε ο Στρατός σε περιοχή της Κορίνθου. Μεγάλη ποσότητα ψαριών πέταξαν άγνωστοι σε ρέμα πλησίον του Πολύστυλου. Μήνυση κατ’ αγνώστων καταθέτει ο Δήμος.

 

Ο Φίλιππος Αναστασιάδης καταθέτει μήνυση κατά του Βασίλη Ξουλόγη επειδή όπως ισχυρίζεται συνεχίζει να τον συκοφαντεί ως προς τα προεκλογικά γεγονότα του 2014. Ανακοίνωση για τη ΒΦΛ και τη συνέχιση της λειτουργίας της από τον Μάκη Παπαδόπουλο. Το απόγευμα εκδήλωση βιβλιοπαρουσίαση από την παράταξη Βέρρου, θα γίνει στη Δ. Καπναποθήκη.

 

Δύο σταθμοί μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο κέντρο της πόλης και στο νέο λιμάνι λειτουργούν κανονικά, ανακοίνωσε ο Κώστας Αντωνιάδης. Ο Σωτήρης Σωτηριάδης διέψευσε κατηγορηματικά ότι για την Παιδόπολη υπάρχει αναστολή εισδοχών. 3 περιστατικά ρευματοκλοπών αποκάλυψε η έρευνα της Αστυνομίας που έγινε σε συνεργασία με το ΔΕΔΔΗΕ.

 

Σύλλογος ΑμΕΑ από την Προύσα της Τουρκίας επισκέφθηκε τον τοπικό σύλλογο ΑμΕΑ. 6 Γαλάζιες Σημαίες διεκδικεί για το Καλοκαίρι ο Δήμος Παγγαίου. Ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οθόνες δωρίζει στο Δήμο Καβάλας ο σύλλογος «Φίλος» της Νυρεμβέργης. Την Κυριακή εκλογές και γενική συνέλευση για το παράρτημα Καβάλας του Ερυθρού Σταυρού.

 

Η άνοδος του ΑΟΚ στην επόμενη κατηγορία περνά από το Καλαμπάκι. Το ματς της Κυριακής αρχίζει στις 4 το απόγευμα και θα σφυρίξει ο διαιτητής Σιδηρόπουλος από τον Έβρο. Με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται αύριο η Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης