ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Με καλό καιρό αλλά λίγο κόσμο πραγματοποιήθηκαν χθες στο Ν. Καβάλας οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. Παρέλαση έγινε στη Χρυσούπολη, έλαβαν μέρος σημαιοφόροι- παραστάτες σχολείων και συλλόγων. Στην Καβάλα η παρέλαση ήταν μόνο στρατιωτική και διήρκεσε 10 περίπου λεπτά. Ανακοινώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ από τους βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους του Νομού Καβάλας.

 

Στην ΕΤΑΔ ήταν την Τετάρτη ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, συνεχίζεται η διπλή διαπραγμάτευση για Καλαμίτσα και παλιό δικαστήριο. Αυξημένα από την αρχή της εβδομάδας τα κρούσματα κορωνοϊού στη Θάσο. Χωρίς επί της ουσίας αλλαγές η κατάσταση στα Πετρέλαια. Ο πρώην διευθυντής του εργοστασίου Κώστας Ιωαννίδης ζητά από την πολιτεία να μεσολαβήσει για έναν νέο διάλογο ανάμεσα σε εταιρία και εργαζόμενους. 1 εκ ευρώ χρηματοδότηση του αρμόδιου υπουργείου για τον καθαρισμό των Τεναγών των Φιλίππων. Ξεκινά τη Δευτέρα το εκπτωτικό 15νθήμερο στην αγορά. Από την Δευτέρα νέο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων με αλλαγή στις απογευματινές ώρες.

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση του ΕΥΚ με πρόεδρο την κ. Τσούτσα. Νέα διοίκηση στους Καφεζυθοπώλες. 15 Νοέμβρη εκλογές στο σωματείο ιδιοκτητών Ταξί. Ποινή φυλάκισης 5 μηνών με αναστολή σε επαγγελματία της εστίασης στην Καβάλα που έσκισε το σημείωμα ελέγχου του ΣΔΟΕ. Θετικός ο απολογισμός της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Καβάλας για την φετινή αντιπυρική περίοδο. Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για την μεταφορά ασθενών από τη Θάσο στην Καβάλα.

 

Σημαντική διάκριση για τη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πασχαλίνα Ντινούδη. Επανέρχεται σε δραστηριότητα και η Λέσχη Ποντίων. Νεκρή θαλάσσια χελώνα ξεβράστηκε σε παραλία της Νέας Περάμου. Το ρεάλιτι «Μπάτσελορ» της Βελγικής τηλεόρασης κάνει «γυρίσματα» στη Νέα Πέραμο.

 

Από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ξεκινούν οι προσφυγές του ΑΟΚ για τα δελτία ποδοσφαιριστών που απορρίφθηκαν. Ενωτική ανακοίνωση του ΣΦΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης