• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου συναντήθηκαν χθες καθηγητές του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Εξήγησαν τους λόγους της διαφωνίας τους με το σχέδιο απορρόφησης από το Δημοκρίτειο. Τόνισαν ότι 5 στα 7 τμήματα Καβάλας και Δράμας δεν συμφωνούν με την αλλαγή. Πρόθεση των καθηγητών είναι να συναντήσουν τους βουλευτές αλλά και άλλους τοπικούς παράγοντες. Κατά της απορρόφησης του ΔΙΠΑΕ Καβάλας από το Δημοκρίτειο ήταν χθες με δήλωση του ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Καβάλας Λεωνίδας Παππάς. Καμία αντίδραση από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

 

Ο Δήμος Καβάλας σκοπεύει να παρέμβει σε οικόπεδο του Νοσοκομείου και να δημιουργήσει επιπλέον θέσεις στάθμευσης. Αθωώθηκαν χθες στο δικαστήριο ο πρώην Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού και δύο πρώην Αντιδήμαρχοι του Δήμου Νέστου. Οι πρώην αντιδήμαρχοι ήταν κατηγορούμενοι για υποβάθμιση περιβάλλοντος κι ο πρώην πρόεδρος της Εγνατίας γιατί δεν ήταν καθαρός οικοπεδικός χώρος στον κόμβο της Γαληψού. Σύμφωνα με τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας Θανάση Κοψίδα, στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην πόλη μας συχνά εμπλέκονται και ανήλικοι! Ο κ. Κοψίδας παρέθεσε στατιστικά στοιχεία υποθέσεων ναρκωτικών στην ομιλία του στην εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.

 

Αρχές Δεκέμβρη θα ορκιστεί ο Δήμαρχος Καβάλας και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Η τελετή θα γίνει στη Μ. Λέσχη. Κλιμάκιο της Παγκόσμιας Τράπεζας συνάντησε χθες τον κ. Μουριάδη. Με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Αλλαγής Ευάγγελο Τουρνά συναντήθηκε η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη. Δύο τροχαία υλικών ζημιών χθες στην Καβάλα, στον Προφήτη Ηλία και στον Άγιο Λουκά. Σωματεία του ΠΑΜΕ από την Καβάλα και τη Θάσο ζητούν περισσότερα χειμερινά δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου.

 

Αφιέρωμα στην Παναγία της Θάσου από την εκπομπή της ΕΤ3 «Κυριακή στο χωριό ξανά». Η εκπομπή μεταδίδεται την Κυριακή. Νέο διοικητικό συμβούλιο για τη χορωδία των ΣυνΩΔΗπόρων. Η συγγραφέας Λιλή Λαμπρέλλη σε εκδηλώσεις της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Ελευθερούπολης. Ο Πολυχρόνης Κομουσίδης νέος πρόεδρος στο σύλλογο Περιγιαλίου. Θεατρική ομάδα δημιουργεί ο σύλλογος Ιχνηλάτες.

 

Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» το ματς του ΑΟΚ με τον Πανθρακικό. Προπώληση εισιτηρίων στο τουριστικό περίπτερο. Κινδυνεύουν με αναβολή λόγω κακοκαιρίας τα αυριανά ματς για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης