ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Πανελλήνιο ενδιαφέρον προκάλεσε η έκκληση του Καβαλιώτη Θανάση Συρόπουλου να βρεθούν χρήματα για να υποβληθεί σε απαραίτητη και επείγουσα χειρουργική επέμβαση αντιμετώπισης όγκου στο πρόσωπο του. Η Πρωινή δημοσιοποίησε χθες το πρωί την επιστολή του, εξηγεί ότι χρειάζονται 40.000 ευρώ για να γίνει η επέμβαση στη Γερμανία. Γιατρός του Ευαγγελισμού του γνωστοποίησε γραπτώς ότι η χειρουργική επέμβαση δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα. Το τελευταίο διάστημα ο Θανάσης Συρόπουλος για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να εργαστεί.

 

Σε ομιλία του σε συνέδριο στην Αθήνα ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης επανέλαβε τα σχέδια του για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών οργανισμών λιμένων. Πρόεδρος κοινωνικού συνεταιρισμού στην Καβάλα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή για υπεξαίρεση και πλαστογραφία. Πριν το Πάσχα η επόμενη διανομή τροφίμων του Δημοτικού Παντοπωλείου. Θα παραιτηθεί από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας ο Κώστας Κουνάκος. Εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου ενημέρωσαν χθες το ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας για το έργο μετατόπισης του τοιχίου του παλιού Νοσοκομείου.

 

Στη Βουλή για τη συμφωνία Ελλάδας – Αμερικής μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Την Κυριακή παρουσία του Υπουργού Μάκη Βορίδη η βασιλόπιτα της τοπικής ΝΔ. Το βράδυ εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Μειώθηκαν αισθητά το τελευταίο διάστημα οι απόπειρες τηλεφωνικής απάτης σε ανυποψίαστους Καβαλιώτες. Υποχρεωτική σφαγή 100 ζώων σε κτηνοτροφική μονάδα στα ορεινά του Νομού, διαπιστώθηκε φυματίωση. Ο Αντώνης Μαστοράκης πρόεδρος του περιφερειακού συνδέσμου εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών. Με ένταση η χθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης του ΕΥΚ λόγω συγκρότησης ομάδων εργασίας. Δεν παραιτήθηκε από Α’ Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Παναγιωτίδης.

 

Μάθημα βουνού έκανε για τα μέλη του ο Σύλλογος Καταδρομέων Ν. Καβάλας. Αύριο βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο ρεσιτάλ πιάνου του καθηγητή Παναγιώτη Τσαφή. Εκδήλωση για τα 30 χρόνια του θα κάνει την Τετάρτη στη Δ. Καπναποθήκη ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας.

 

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΟΚ για το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τα Τρίκαλα.

Διαβάστε επίσης