• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

3 νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο ΕΟΔΥ. Όλα αναφέρονται στη διαδικασία της ιχνηλάτησης κι έχουν σχέση με κρούσματα προηγούμενων ημερών. Βγήκαν από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κι επέστρεψαν σπίτι τους 82χρονος από την πόλη κι ο 85χρονος τρόφιμος του Κωνστάντειου γηροκομείου. Σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν χθες οι εκπρόσωποι τοπικών φορέων απέδωσαν την αύξηση των κρουσμάτων στην τουριστική κίνηση και στη χαλάρωση τήρησης των μέτρων υγιεινής και αυτοπροστασίας. Απολύμανση δημόσιων χώρων από το Δήμο Νέστου στη Χρυσούπολη.

 

Μηχανικοί της ΕΤΑΔ θα κάνουν αυτοψία το απόγευμα στα κτίρια και καταστήματα της παραλίας στην Καλαμίτσα. Το δημόσιο –ανακοίνωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης- διευκολύνει περαιτέρω του επαγγελματίες της χερσαίας ζώνης του λιμανιού με μέτρα που αποφασίστηκαν πρόσφατα. 1.104 επαγγελματίες κατέθεσαν ηλεκτρονικά αίτηση στο Δήμο Καβάλας, ζητούν να ενταχθούν στα μέτρα απαλλαγής δημοτικών τελών. Υπόσχεση από την Ντόρα Μπακογιάννη για την εξέταση θεμάτων και των Νομών Καβάλας Δράμας στην επιτροπή της Βουλής έλαβε ο Δήμαρχος Παγγαίου.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος διέψευσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το Υπουργείο αγοράζει drones που κατασκευάστηκαν στην Τουρκία. Στη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή μίλησε η Τάνια Ελευθεριάδου. Προσλήψεις 4 μονίμων υπαλλήλων θα κάνει μέσω ΑΣΕΠ ο Δήμος Θάσου. Σύλλογο δημιουργούν οι ερασιτέχνες αλιείς των Σφαγείων.

 

Το βράδυ ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά στο Ακόντισμα, στην πρώτη μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού. Βιβλία του Ιστορικού και Λογοτεχνικού Αρχείου του Νίκου Ρουδομέτωφ έγιναν δωρεά στη Δ. Βιβλιοθήκη.

 

Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με την αναδιάρθρωση και μετά ο ΑΟΚ θα αποφασίσει τον προπονητή του. Με τον Παναγιώτη Ερμείδη συμφώνησε ο ΓΣΕ. Νίκησαν τον Παναθηναϊκό τα κορίτσια της Ένωσης στο μπάσκετ. Ο Δημήτρης Ψυχουδάκης νέος πρόεδρος του Νέστου.

Διαβάστε επίσης