• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Ούτε χθες Πέμπτη υπήρξε η βελτίωση που θα θέλαμε σχετικά με τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Καβάλας. Ανακοινώθηκαν 51, τα 2 στη Θάσο. Μειώθηκαν στους 101 οι ασθενείς στην κλινική Covid του Νοσοκομείου. Ένας ακόμη θάνατος, ηλικιωμένης γυναίκας. Την προσεχή εβδομάδα ο ΕΟΔΥ θα κάνει τεστ σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Καβάλας, διαδικασία που θα γίνει στην αυλή του Δημαρχείου. Θετικοί στον κορωνοϊό διοικητικοί υπάλληλοι του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας. Περισσότερους από 1.400 ελέγχους σε πολίτες έκανε η Δ. Αστυνομία, δεν επέβαλε κανένα πρόστιμο.

 

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται από χθες το βράδυ 9 επιβάτες οχήματος- όλοι παράνομοι μετανάστες- το όχημα των οποίων εξετράπη και ανετράπη στην Εγνατία Οδό, κοντά στον Άγιο Σίλα. Σήμερα στη Δράμα η δίκη του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη, τον Αύγουστο του 2019. Τοπική εταιρία ανάδοχος στο νέο έργο στο κεντρικό λιμάνι. Προσλήψεις 5 ατόμων στην δομή φιλοξενίας του Ασημακοπούλου. Επιμένει στις απόψεις της η διοίκηση του Δήμου για το πότε θα αποσύρει την έφεση στην υπόθεση των εργαζόμενων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι. Διαμαρτύρεται η αντιπολίτευση, απέχει από τις συνεδριάσεις η παράταξη του Άρη Βέρρου.

 

Ικανοποίηση Παναγιωτόπουλου για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του στην Αίγυπτο. Ανακοίνωση Μακάριου Λαζαρίδη για τη χθεσινή παγκόσμια μέρα των ΑμΕΑ. Επιστολή της Τάνιας Ελευθεριάδου στον Υπουργό Ναυτιλίας για τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Όχημα εξετράπη της πορείας του χθες το πρωί κοντά στις Κρηνίδες, ελαφρά τραυματίστηκε η οδηγός του.

 

Με βίντεο στο διαδίκτυο η χορωδία των ΣυνΩδηπόρων παραμένουν ασφαλείς αλλά όχι ανενεργοί. Διαδικτυακός ο νέος κύκλος σεμιναρίων της Ακαδημίας Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας ΑΜΘ.  Και οι Γιατροί του Κόσμου παράρτημα Καβάλας έκαναν δωρεά ρούχων για τους πρόσφυγες της Αρμενίας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης