• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Σε επιφυλακή παραμένουν οι κρατικές υπηρεσίες και η τοπική αυτοδιοίκηση για το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει το Νομό Καβάλας από σήμερα. Χθες χιόνισε μόνο στα ορεινά του Νομού, χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα. Χθες βράδυ χιόνισε και σε πεδινές περιοχές της Θάσου. Άστεγος μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο προκειμένου να ζεσταθεί. Σε άλλο περιστατικό άστεγος πέρασε το βράδυ του στα σκαλιά του ταχυδρομείου. Λόγω κακοκαιρίας 4 πτήσεις που είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη εξυπηρετήθηκαν στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος. Συμβουλές προς τους πολίτες υπήρξαν χθες από το Λιμεναρχείο και την Εγνατία οδό.

 

Η Δήμαρχος Καβάλας δήλωσε χθες ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τη μελέτη ολοκλήρωσης της Περιμετρικής. Από τις 20 Γενάρη οι τακτικές κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, δεν φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Την Παρασκευή κόβει βασιλόπιτα σε εκδήλωση που ετοιμάζει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Πιθανή Τριμερής συνάντηση για τη ΒΦΛ στα μέσα Γενάρη.

 

Σύλληψη για ναρκωτικά στο λιμάνι της Θάσου. Τους Δήμους Τρικάλων και Λάρισας επισκέφθηκε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Την Τετάρτη παρουσιάζει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ο Θόδωρος Μουριάδης. Συνέλευση πολιτών για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, δεν έχει σχέση με τις επόμενες τοπικές εκλογές.  Ανακοίνωση Τοψίδη σχετικά με τις αυξήσεις των διοδίων στην Εγνατία οδό. Μέσω του Φιλόδημου ο Δήμος Καβάλας θα εκτελέσει έργα αγροτικών δρόμων σε Νέα Καρβάλη και δημοτική ενότητα Φιλίππων. Τροποποιήθηκε το καταστατικό του Εργατικού Κέντρου.

 

Την Κυριακή στις 11 το πρωί ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι. Περίπου 2.000 παιδιά επισκέφθηκαν τον Άη Βασίλη στη σπηλιά του, στο Ακόντισμα. Από τις 8 Φεβρουαρίου έκθεση φωτογραφιών προβάλει τον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων στη Νέα Υόρκη.

 

Εντός των προσεχών ωρών ανακοινώνεται ο νέος κοινοτικός παίκτης της Ένωσης. Μπαράζ μεταγραφών για τον Κεραυνό Πέρνης. Στον Βύρωνα ο Τσίλογλου.

 

 

Διαβάστε επίσης