• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Διαφοροποιούνται τα δεδομένα σχετικά με το προτεινόμενο φωτοβολταϊκό πάρκο στην περιοχή της Λεκάνης. Η εταιρία που κατέθεσε την πρόταση επανήλθε περιορίζοντας το. Σε μεγαλύτερη απόσταση όπως αναφέρει, και από το χωριό και από τις εγκαταστάσεις των κτηνοτρόφων. Προς τους οποίους υπόσχεται στήριξη και βοήθεια. Αυτό είναι το περιεχόμενο εγγράφου που απηχεί των απόψεων της εταιρίας, φέρεται να έχει σταλθεί και στο Δασαρχείο και στις υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ στο πλαίσιο μιας νέας διαβούλευσης που άρχισε προ λίγων ημερών. Την Κυριακή στη Λεκάνη συνέλευση- εκδήλωση ενημέρωση.

 

Η χθεσινή Αλφαβητοπαρέλαση ήταν η καλύτερη έως τώρα από πλευράς συμμετοχών και θεατών. Πολύτιμος σύμμαχος της ο καλός καιρός. Οι προσεχείς εκλογές στους μηχανικούς θα γίνουν με σημείο ψηφοφορίας και στη Θάσο. Η κεντρική διοίκηση του ΤΕΕ τις ανακοίνωσε επίσημα για τις 19 Μάη. Ακόμη πιο πιθανή είναι η πληρωμή εντός της εβδομάδας του προσωπικού ΕΣΠΑ των δημοτικών παιδικών σταθμών και του ΚΔΑΠ του Δήμου. Το Οικονομικό Παρατηρητήριο ενέκρινε τον προϋπολογισμό με μικρές διορθώσεις, οι οποίες θα λάβουν έγκριση σήμερα στη Δημοτική Επιτροπή. Νεκρή θαλάσσια χελώνα σε παραλία της Νέας Ηρακλείτσας.

 

Με τους ξενοδόχους και τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ συναντήθηκε ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππας Αναστασιάδης εξελέγη στη διοίκηση της ΚΕΔΕ. Αύριο ο Θόδωρος Μουριάδης συναντά την Υπουργό Πολιτισμού, συζητά το έργο στις βραχογραφίες των Κρηνίδων. Σύλληψη άνδρα στη κατοχή του οποίου βρέθηκε σιδερογροθιά. Η σύλληψη έγινε από την ομάδα Δίας στην Καβάλα. Σύλληψη δύο ατόμων από το Τμήμα Ασφαλείας του Λιμεναρχείου για κατοχή ναρκωτικών. Κατάστημα στη Νέα Καρβάλη μετατρέπεται σε δύο ισόγεια διαμερίσματα, προστατευτικά μέτρα σε επικίνδυνο παλιό σπίτι στη συνοικία της Βαρβάρας.

 

Δεν θα πληρώνουν εισιτήριο μαθητές από την Καβάλα που θα επισκέπτονται μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους στην Ιταλία, τη συμφωνία και ανακοίνωση έγινε η δημοτική σύμβουλος Στέλλα Αργυρίου. Για την Τσικνοπέμπτη το μεσημέρι ετοιμάζουν εκδηλώσεις στους χώρους τους ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας και ο σύλλογος «Δρόμος του Νερού». Το Σάββατο στην Καβαλιώτισσα ο ετήσιος χορός της Θασιακής Ένωσης Καβάλας.

 

12η συνεχόμενη νίκη του ΑΟΚ, 2-0 τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Εντός έδρας ισοπαλία του Νέστου με τον Πανθρακικό. Νίκησε ο ΓΣΕ και η Αγία Βαρβάρα. Ηττήθηκαν οι Πάνθηρες και η Ένωση.

 

 

Διαβάστε επίσης