• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το πρωί οι κάτοικοι της Νέας Καρβάλης προκειμένου να δηλώσουν τη διαφωνία τους με την αιφνιδιαστική απόφαση διακοπής λειτουργίας του γραφείο των ΕΛΤΑ στο χωριό τους. Η απόφαση έγινε γνωστή χθες, ισχύει από τη Δευτέρα. Το γραφείο των ΕΛΤΑ στην Νέα Καρβάλη βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο, λειτουργεί επί σειρά δεκαετιών. Η αναστολή λειτουργίας του αποφασίστηκε για οικονομικούς λόγους.

 

Επέκταση του μέτρου του μεταφορικού ισοδύναμου ανακοίνωσε στη Βουλή ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας, το μέτρο χρησιμοποιούν ήδη οι κάτοικοι της Θάσου. Αθωώθηκαν στο Μονομελές 14 πρώην απολυμένοι της ΒΦΛ. Η υπόθεση αφορούσε γεγονότα την περίοδο των πρώτων απεργιών του 2016.  Σε ποινές φυλάκισης άνω του ενός χρόνου με αναστολή καταδικάστηκαν 4 άνδρες που τον περασμένο Ιούνιο μετέφεραν υλικά για μολότοφ σε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

 

Παπατολίδης και Ποτόλιας περιόδευσαν χθες στο Νοσοκομείο. Με τον Μάκη Παπαδόπουλο θα είναι υποψήφια η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Βαρβάρα Μπαλτζίδου. Τη Δευτέρα το απόγευμα στην Κομοτηνή ο Χρήστος Μέτιος παρουσιάζει τον προγραμματισμό των επόμενων έργων στην ΑΜΘ. Ανακοίνωση Μουριάδη για την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων. Την Πυροσβεστική υπηρεσία Ελευθερούπολης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου Γιώργος Γερομάρκος.

 

Ικανοποίηση του Κώστα Μπαντίκου για το έργο του τα τρία προηγούμενα χρόνια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας. Νέα προσπάθεια μέσω διαγωνισμού αρχές Μάη κάνει το Υπουργείο για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Καβάλας- Σαμοθράκης.

 

Γλυκός οίνος από το Βιβλία Χώρα βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό που έγινε στη Γαλλία. Την Κυριακή συναυλία τζαζ στο Δημοτικό Ωδείο. Αύριο έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου στο Λούσυ, οργανώνεται από τους ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών.

 

Τη Δευτέρα οριστικές αποφάσεις για την αναδιάρθρωση. Γιορτή ετοιμάζει ο ΑΟΚ στο ματς της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, το τελευταίο εντός έδρας της περιόδου. Τελειώνουν σήμερα οι αγώνες μπάσκετ Λυκείων Ελλάδας Κύπρου που γίνονται από χθες στην πόλη μας. Μόνο νίκη ζητά η Ένωση στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη της Κω.

 

Διαβάστε επίσης