• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας είναι ο δράστης τραγικού περιστατικού χθες στις Ελευθερές. Πυροβόλησε και σκότωσε φίλο του, με τον οποίο διασκέδαζαν σε μπαλκόνι κατοικίας. Η διαφωνία των δύο ανδρών ήταν για ασήμαντη αφορμή. Το θύμα είναι κάτοικος Πλατανοτόπου. Η σύλληψη του δράστη που χρησιμοποίησε κυνηγητική καραμπίνα έγινε επεισοδιακά στη Νέα Πέραμο. Το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 

Με πολύ κόσμο η χθεσινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Γιώργου Καλαντζή. Το βράδυ στον Γαλαξία η ομιλία του Μακάριου Λαζαρίδη. Φίλους και ψηφοφόρους του συνάντησε στο γραφείο του ο Γιάννης Πασχαλίδης. Στο Νέστο περιόδευσε χθες η Βάσω Παπουτσή Μήττα. Με Ομοσπονδία και Εμπορικό Σύλλογο συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Οι Δήμοι Καβάλας και Θάσου συμφώνησαν για τους όρους δόμησης στο νησί, οι οποίοι θα βεβαιώνονται από την Πολεοδομία Καβάλας για περιπτώσεις ηλεκτρονικών αιτημάτων μέσω της πλατφόρμας του ΤΕΕ. Αυξημένη συμμετοχή επαγγελματιών στη γενική συνέλευση των καφεζυθοπωλών. Διαμαρτυρία από το Πολύστυλο επειδή δεν καθαρίζονται από χόρτα οικόπεδα, τα οποία παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες από την Νομαρχία. Σχεδόν έτοιμοι είναι οι εκθεσιακοί χώροι στη Δ. Καπναποθήκη, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν τη συλλογή Βαγή και τα εκθέματα του Λαογραφικού Μουσείου.

 

Λαμπτήρες led εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν στην Παιδόπολη. Ανακοίνωση του Χρήστου Ποτόλια για αυτά που πρέπει να κάνει ο Δήμος Καβάλας στην Καλαμίτσα. Επίσημα η Ενεργειακή ανακοίνωσε ότι εξαγοράζει το ενεργειακό χαρτοφυλάκιο της Έντισον. Σχεδόν έτοιμος ο συνοικιακός σύλλογος στην περιοχή του Βύρωνα. Συνάντηση γνωριμίας φίλων και μελών του την Κυριακή στο εντευκτήριο του ΦΟΚ. Από τον επιχειρηματία διοργανωτή έγινε χθες γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά το φεστιβάλ φαγητού στο Πάρκο.

 

Χωρίς συμφωνία οι συζητήσεις του ΑΟΚ με το Νίκο Βαλαβανόπουλο, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα. Μπανάσας και Ζώτος θα προπονούνται με τη βασική ομάδα της Ένωσης. Πρώτη μεταγραφή του Κεραυνού Πέρνης ο Σιχλιμοίρης.

 

 

Διαβάστε επίσης