• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΗ 2023

Με τη βοήθεια του καιρού που όπως φαίνεται θα είναι καλός, πραγματοποιείται το απόγευμα και το βράδυ στην αγορά η σπουδαία εκδήλωση της Λευκής Νύχτας. Αρχίζει παράλληλα το φεστιβάλ μαθητών μουσικών σχολείων «Άδοντες και Ψάλλοντες». Γενικά το τριήμερο οι επισκέπτες στην Καβάλα θα είναι πολλοί εξ αιτίας και άλλων εκδηλώσεων. Οι εμπλεκόμενοι φορείς στη Λευκή Νύχτα εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την επιτυχία του γεγονότος. Από νωρίς το απόγευμα κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο λόγω της πεζοδρόμησης της οδού Ομονοίας. Έκτακτα δρομολόγια ως τα μεσάνυχτα του Αστικού ΚΤΕΛ.

Γέφυρα κοντά στη Μουσθένη, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, κρίθηκε επικίνδυνη κι απαγορεύτηκε η κυκλοφορία σε αυτήν. Ομόφωνα θετικά γνωμοδότησε στη χθεσινή του συνεδρίαση το Τοπικό Συμβούλιο επί της πρότασης για τα κυκλοφοριακά μέτρα στη συνοικία της Παναγίας. Επεκτείνονται τα πλευρικά διόδια στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα. Διαμαρτυρία πολίτων για το κόψιμο κι άλλων δέντρων στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη. Συνεπλάκησαν πεζός και οδηγός φορτηγού με αφορμή παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο.

Με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Διαδοχικές ανακοινώσεις από Μακάριο Λαζαρίδη και ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των Πετρελαίων. Ο βουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε χθες την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών. Μάλλον την Παρασκευή 12 Μάη θα είναι στην Καβάλα ο Αλέξης Τσίπρας. Εγκαινιάζει το εκλογικό της γραφείο το απόγευμα η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου. Σωματείο του ΠΑΜΕ δήλωσε χθες την αντίθεση του στην εκδήλωση της Λευκής Νύχτας. Ο Γιάννης Εριφυλλίδης ζητά από το Δήμο Καβάλας να πάρει άμεσα μέτρα για τη μείωση των ταχυτήτων των οχημάτων που κινούνται στον κεντρικό δρόμο του Παληού. Αρνητικά απάντησε ο Γιάννης Βύζικας στην πρόσκληση για να παραστεί στην εκδήλωση την Κυριακή για τα 100 χρόνια του Εργατικού Κέντρου. Έχετε διαγράψει το σωματείο μου, αναφέρει σε σχετική επιστολή.

Δεν θα χρειαστεί νέα παράταση για τη μελέτη στην πεσμένη γέφυρα, εκτιμά ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μιχάλης Αμοιρίδης. Ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου στις 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Σε εκδήλωση στο Λύκειο Ελληνίδων στις 10 Μάη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Μαρίας Καπάνταη.

Χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν για την Καβαλιώτισσα Στέλλα Χατζηραφαηλίδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που συνεχίζεται σήμερα στην Ελευθερούπολη.

Διαβάστε επίσης