• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Σε μια γενικά δύσκολη στιγμή για την πανδημία στην Ελλάδα, ο Νομός Καβάλας παρουσιάζει δύο στατιστικά στοιχεία που δημιουργούν ελπίδα και αισιοδοξία. Σημαντική μείωση ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο και αύξηση των καθημερινών εμβολίων α’ δόσης. Από την άλλη πλευρά η ΠΕ Καβάλας φαίνεται να εντάσσεται στις περιοχές με το «βαθύ κόκκινο». Συνεχίζεται η αύξηση κρουσμάτων στη Θάσο. 27χρονος ασθενής από τη Δράμα πέθανε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας.

 

Η σχολή πιλότων Egnatia Aviation θα υπογράψει σύμβαση με το δημόσιο και θα νοικιάσει το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα. Εκδόθηκε χθες οικοδομική άδεια για να ολοκληρωθεί στο Λιμένα το κτίριο του νέου Δημαρχείου του Δήμου Θάσου. Με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Καβάλας δημιουργεί την πρώτη ενεργειακή κοινότητα στην ΑΜΘ. Η Περιφέρεια έδωσε παράταση λίγων ημερών για νέες αιτήσεις στο πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής.

 

Η Τροχαία Καβάλας διενεργεί προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο προχθές βράδυ στην παραλιακή Εγνατία μετά από μετωπική σύγκρουση φορτηγών. Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για μόνιμο γιατρό στην παραλία Οφρυνίου, ανακοίνωσε χθες ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ανακοίνωση της Νομαρχιακής ΝΔ Καβάλας απάντηση σε ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Η Τάνια Ελευθεριάδου υπογράφει ερώτηση στη Βουλή για την υποστήριξη από την Κυβέρνηση των προσφυγόπουλων. Χωρίς προβλήματα έγινε χθες διανομή τροφίμων από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε χθες το πρόγραμμα του CosmoClassical που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα στη Μ. Λέσχη. Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν υπέρ του συλλόγου αυτιστικών παιδιών. Στην τουριστική έκθεση Philoxenia θα συμμετάσχει ο Δήμος της Θάσου. Η Τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ φιλοξένησε συνέντευξη του Νίκου Κούτρα σχετικά με την ανταλλαγή πληθυσμών και τη συνύπαρξη χριστιανών μουσουλμάνων στην Λεκάνη.

 

Το μέλλον του ΑΟΚ στη SL2 κρίνεται σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Χθες η επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της ομάδας μας για έκδοση νέων δελτίων ποδοσφαιριστών του.

 

 

 

Διαβάστε επίσης