ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Με την ευκαιρία χθεσινής εκδήλωσης που έγινε στη Σύρο, ο πρέσβης της Αμερικής στην Αθήνα εξέφρασε το επενδυτικό ενδιαφέρον συμπατριωτών του και για το λιμάνι της Καβάλας. Μάλλον εννοούσε το νέο λιμάνι «Φίλιππος Β’», για το οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από το επιχειρηματικό σχήμα που ζητά να αγοράσει και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Αμερικάνικο ενδιαφέρον για το νέο λιμάνι υπήρξε και τους προηγούμενους μήνες.

 

Παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη εγκαινιάστηκε χθες βράδυ στο αρχαιολογικό μουσείο έκθεση που συνδιοργανώνουν η αρχαιολογική υπηρεσία Καβάλας με το Κέντρο Πολιτισμού της Τράπεζας της Ελλάδας. Με απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου δίνει εντολή στο Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη να διεκδικήσει τα Λουτρά των Ελευθερών. Νέα συνάντηση ενημέρωση επαγγελματιών για τον αντικαπνιστικό νόμο θα γίνει το μεσημέρι στην Ομοσπονδία. Το απόγευμα συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

 

Φωτιά εκδηλώθηκε χθες το πρωί σε κατοικία στον Αμυγδαλεώνα προκαλώντας υλικές ζημιές. Προτάσεις Γιάννη Πασχαλίδη για την αποκατάσταση των ζημιών σε Θάσο και Τενάγη. Ομιλία Μακάριου Λαζαρίδη στη Βουλή για τη φορολογική μεταρρύθμιση. Η οικονομική επιτροπή αποφασίζει το μεσημέρι τα νέα δημοτικά τέλη αλλά τελική απόφαση θα λάβει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο. Μάλλον πουλήθηκε σε Κροάτες το φέρι μποτ «Στέλιος Φιλιάγκος», στη θέση του η ίδια εταιρία φημολογείται ότι αγόρασε το «Πρωτοπόρος ΙΧ». Ο ευρωπαϊκός σύνδεσμος λιπασματοπαραγωγών εταιριών βράβευσε την εταιρία «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ».

 

Το κτήμα Χατζηγεωργίου παρουσιάζει αύριο βράδυ στο «Dayli’s» τα κρασιά νέας σοδιάς. Την Κυριακή στον Αμυγδαλεώνα παρουσιάζεται το μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη «Το κόκκινο ποτάμι». Ιατρικά θέματα στο επίκεντρο εκδήλωσης την Κυριακή το πρωί των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ.

 

Μετά από 10 χρόνια ο ΑΟΚ συναντά σε αγώνα πρωταθλήματος τον Ιωνικό. Η αναμέτρηση στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη». Εντός έδρας με τη Καρδίτσα παίζει ο ΓΣΕ. Στη Θεσσαλονίκη με τη ΧΑΝΘ η Ένωση.

Διαβάστε επίσης