ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2021

Μια απίστευτη ιστορία μεταφοράς της σορού νεκρού από τα δημοτικά κοιμητήρια της Ελευθερούπολης σε αυτά του Αγίου Αθανασίου της Δράμας ερευνούν οι αστυνομικές αρχές. Το περιστατικό που μάλλον έγινε το Μεγάλο Σάββατο, αφορά 76χρονο κάτοικο Ελευθερούπολης ο οποίος πέθανε τη Μεγάλη Εβδομάδα. Λόγω διαφωνιών μεταξύ των συγγενών του και παρά το ότι η ταφή του έγινε στην Ελευθερούπολη, υπήρξε εκταφή. Στη συνέχεια νέα ταφή στο χωριό της Δράμας. Το περιστατικό διαπιστώθηκε χθες όταν και καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Ελευθερούπολης.

 

Σε υποχώρηση ο κορωνοϊός στο Νομό Καβάλας, πάλι χθες 1.500 και πλέον εμβολιασμοί. Μειώθηκαν οι ασθενείς στο Νοσοκομείο όπως και τα κρούσματα στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων.

 

Επαναλειτουργεί από σήμερα το ξενοδοχείο Γαλαξίας. Πανελλαδική πρωτιά του Ν. Καβάλας στην κτηματογράφηση. Κάηκε σπίτι στην Κάρυανη, η προανάκριση θα δείξει την αιτία της φωτιάς. 4 τραυματίες σε επεισόδιο μεταξύ προσφύγων στη Δομή του «Ασημακοπούλου». Εγκρίθηκαν από την αρχαιολογία εργασίες συντήρησης στην κατοικία του Στρατηγού στην Παναγία.

 

Επιτυχία στη χθεσινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά. Συνεχίζονται σήμερα οι ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή από Καμάρες έως την οδό Βάσσου. Υπογράφηκε σύμβαση έργου κατασκευής δύο κόμβων στη Θάσο. Κριτική του ΚΙΝΑΛ Καβάλας σε πρόσφατη ανακοίνωση του Μακάριου Λαζαρίδη. Η Ένωση Στρατιωτικών ΑΜΘ θέτει ερωτήματα για τους όρους της διακήρυξης στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα.

 

Ο Γιάννης Κανίογλου και ο Λόης Ανθάκης έδωσαν χρώμα σε πάρκο στην οδό Πτολεμαίου. Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για την ημέρα της Ευρώπης. Συνέντευξη τύπου σήμερα της Στέγης, παρουσιάζει το ηλεκτρονικό πολιτιστικό περιοδικό Υπόστεγο.

 

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Σαρρής έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ στο κατάστημα του στη Ν. Ηρακλείτσα. Ο Γιώργος Πριονίδης οριστικά υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης