ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

Δύο ήταν τελικά τα περιστατικά πυρκαγιών στο περιαστικό δάσος, οφείλονται στη δραστηριότητα των παράνομων μεταναστών. Και στις δύο περιπτώσεις ήταν αποτελεσματική η Πυροσβεστική που ενημερώθηκε άμεσα από τους πολίτες. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η άπνοια. Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού φορέων και υπηρεσιών ζητά ο διοικητής της Π.Υ. Νομού Καβάλας κ. Νίκος Μπαλατσούκας. Αυξημένα τα μέτρα επιτήρησης στη δασική περιοχή πάνω από τη Χωράφα από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Το δεύτερο περιστατικό δασικής πυρκαγιάς σημειώθηκε χθες στις 10 το πρωί και σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το πρώτο.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος εγκαινιάζει το απόγευμα την KavalaExpo2022. Το όνομα του Τάσου Μεταξά θα πάρει ο συνεδριακός χώρος του Εκθεσιακού Κέντρου. Δωρεάν όλες οι παράλληλες μουσικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις. «Ο χώρος γέμισε από εκθέτες» είπε χθες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας.

 

Δύο μηχανικούς για διάστημα 8 μηνών θα προσλάβει ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας. Καλύτερη καθαριότητα στο λιμανάκι των Σφαγειών ζητά απ’ όλους τους εμπλεκόμενους το Λιμεναρχείο. Ο Χρήστος Μέτιος ήταν χθες στο Διοικητήριο, συσκέφθηκε με τον Αλέξη Πολίτη και υπηρεσιακούς παράγοντες για έργα στο Ν. Καβάλας. Στη Βουλή θα ξαναφέρει το θέμα των απολύσεων στα Πετρέλαια και στα Λιπάσματα ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως ενημέρωσε τους απολυμένους σε συνάντηση μαζί τους στην κεντρική πλατεία. Η Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων ΑΜΘ δηλώνει αντίθετη στη συγχώνευση των δύο τμημάτων της Α’ τάξης στο 2ο δημοτικό σχολείο Καβάλας. Η δημόσια υγεία φθείρεται και διολισθαίνει, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε σύλληψη άνδρα για κατοχή μικρής ποσότητας ναρκωτικών.

 

Εκπαιδευτική δράση του δημόσιου ΙΕΚ Καβάλας στη Ρουμανία. Ο Όμιλος για τη Διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας επανέρχεται με δωρεάν μαθήματα ελληνικών στον Πυθαγόρα. Την Κυριακή 23 Οκτώβρη γενική συνέλευση και εκλογές στον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο της Νέας Περάμου.

 

Στις 4.30 το απόγευμα της Κυριακής στο Ενωσιακό γήπεδο το φιλικό του ΑΟΚ με τον Πανδραμαϊκό. Ο ΑΟΚ συμμετέχει στην έκθεση του Επιμελητηρίου. Έναρξη αύριο των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την Ένωση και το ΓΣΕ. Βύρωνας– ΑΕΚ αύριο το απόγευμα στο Ενωσιακό.

 

 

Διαβάστε επίσης