ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Καβάλας ο 24χρονος που χθες μαχαίρωσε και σκότωσε τον παππού και την γιαγιά του. Ανακρινόμενος ομολόγησε την πράξη του. Πρόκειται για άτομο με διαστήματα επιθετικότητας, το οποίο στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Κατά τα στοιχεία της Αστυνομίας ο 24χρονος πρώτα επιτέθηκε στον παππού και μετά στη γιαγιά του. Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε στην κουζίνα του σπιτιού ενώ της γυναίκας σε μικρή απόσταση από την εξώπορτα.

 

Συνάντηση με το νέο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη θα επιδιώξουν να έχουν αύριο στη Θεσσαλονίκη οι 3 δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπαράταξης Πολιτών. Η συνέλευση της παράταξης θα γίνει εντός του μήνα ώστε σε αυτήν να αποφασιστεί ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος. Ολοκληρώθηκε χθες το διήμερο έργο των διαγραμμίσεων στο κέντρο της πόλης. Τουριστικής φύσεως έργο της Δημωφέλεια στο ΕΣΠΑ. Τη Δευτέρα το μεσημέρι η συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου. Τη Δευτέρα 17 Σεπτέμβρη η έναρξη του νέου δικαστικού έτους με νέο προϊστάμενο στο Πρωτοδικείο.

 

684 αιτήσεις κατατέθηκαν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για τη φιλοξενία παιδιών. Συνελήφθησαν στην Καβάλα 30χρονος για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων 100 ευρώ και 29χρονος για παράνομη οπλοκατοχή. Στο νομοσχέδιο για πρόσβαση σε σταθμούς ελεύθερης εμβέλειας μίλησε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας – απάντηση στα σχόλια για το έργο ύδρευσης πρώην Δήμου Φιλίππων και στην ανακοίνωση Σταθάκη.

 

Το βράδυ στην Παναγούδα λαϊκό γλέντι του συλλόγου κατοίκων Αγίας Παρασκευής. Ισοπαλία στην χθεσινή αναμέτρηση της Σταυρούλας Τσολακίδου με Κινέζα σκακίστρια, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων γυναικών. Την Τρίτη το απόγευμα στην Καβάλα ποδηλατοδρομία που διαφημίζει την εθελοντική αιμοδοσία. Άρχισε η περίοδος εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο.

 

Energean Kavala BC είναι το νέο όνομα της Ένωσης με βασικό χορηγό την Ενεργειακή Αιγαίου. Με 14 ομάδες ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής. Αύριο το απόγευμα ΑΟΚ- Δόξα Δράμας σε φιλική αναμέτρηση στο «Ανθή Καραγιάννη».

 

 

 

Διαβάστε επίσης