• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

Δύο εμπόδια έχει μπροστά του ο Δήμος Καβάλας για τη διάνοιξη καινούργιου δρόμου στο Περιγιάλι, κοντά στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Από τη μια η λειτουργία της δομής των προσφύγων μεταναστών κι από την άλλη κατασχεμένα αυτοκίνητα που μεταφέρονται στο πρώην στρατόπεδο από την Ελληνική Αστυνομία. Με πρόσφατη και υπέρ του τη δικαστική απόφαση, ο Δήμος θα μπορούσε να κατεδαφίσει αμέσως τη βόρεια και ανατολική περίφραξη. Δεν το κάνει μέχρι να βρεθεί λύση με τα προαναφερθέντα προβλήματα.

 

Το παλαιότερο ελληνικό φέρι μποτ τύπου «παντόφλα» βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης, λέγεται ότι θα ενταχθεί στα δρομολόγια του Πρίνου. Είναι κατασκευασμένο το 1959! Δημοτικοί υπάλληλοι διορθώνουν ζημιά στη μόνωση στη στέγη του κλειστού γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», την έκαναν οι γλάροι! Πολλές είναι οι νέες οικοδομικές άδειες σε όλο το Νομό που αφορούν κατεδαφίσεις κτιρίων. Μεταφέρεται για την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη η λαϊκή του Πρίνου, δεν θα γίνει ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

 

Τη βοήθεια των βουλευτών του Ν. Καβάλας ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος για να μην καταργηθεί το Ειρηνοδικείο Παγγαίου. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ετοιμάζουν κοινό κείμενο αποχώρησης από το κόμμα. Θα ενταχθούν στη Νέα Αριστερά. Ο Γιάννης Εριφυλλίδης ασκεί κριτική στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, ζητά να το συζητήσει και να το ψηφίσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο λιθοτρίπτης του Νοσοκομείου Καβάλας εξυπηρετεί προσωρινά και λόγω βλάβης ασθενείς του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ρόλο συντονιστή σε συνέδριο για τον αλιευτικό τουρισμό είχε η Αναπτυξιακή Καβάλας. Η Έλενα Σώκου και ο Γιώργος Καλαντζής συναντήθηκαν με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας.

 

Κατάμεστη από κόσμο ήταν χθες βράδυ η κεντρική πλατεία, στην έναρξη των Χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων. Αποθεώθηκε από τα παιδιά η τραγουδίστρια Αναστασία. Σήμερα έναρξη εκδηλώσεων στην Ελευθερούπολη. Αναβάλλεται λόγω έκτακτου προβλήματος η αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη. Λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος, δεν λειτούργησε χθες το Νηπιαγωγείο της Κάρυανης.

 

Στόχος του ΑΟΚ η επιστροφή στις νίκες, υποδέχεται την Κυριακή τη Βέροια. Διαιτητής από τον Έβρο. Εντός έδρας με τον Θερμαϊκό αγωνίζεται ο Νέστος. Διαιτητής από τη Ξάνθη.

 

 

Διαβάστε επίσης