• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Σε 4 ακόμη δημοτικά σχολεία της Καβάλας επεκτείνεται άμεσα το πρόγραμμα των δωρεάν σχολικών γευμάτων. Η ανακοίνωση έγινε χθες από το Υπουργείο Παιδείας κι αφορά τα δημοτικά σχολεία 4ο– 8ο– 14ο– 20ο. Επωφελούνται επιπλέον 250-300 μαθητές. Φέτος στο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί από το Φθινόπωρο 12 δημοτικά σχολεία του Δήμου Καβάλας. Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές είναι ευχαριστημένοι αφού η ποιότητα του φαγητού είναι άριστη.

 

Τη Δευτέρα προεκλογική εκδήλωση της Δήμητρας Τσανάκα με ανακοίνωση υποψηφίων. Πρώτη προεκλογική εμφάνιση με συνέντευξη τύπου έκανε χθες στην πόλη μας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς. Με ανακοίνωση του ο Γιάννης Πασχαλίδης γνωστοποιεί την πρόθεση του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά αυτών που χωρίς λόγο τον χαρακτηρίζουν «ρατσιστή». Ο Δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ αναφέρεται σε επιχειρηματικά συμφέροντα που δεν επιθυμούν την επανεκλογή του.

 

Άγονος ο διαγωνισμός για την εκτέλεση δρομολογίου Σαμοθράκη- Λήμνος- Καβάλα. Συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν οι διοικήσεις ΝΟΚ και ΟΘΑΚ. Αθωώθηκε λόγω πλάνης στο Μονομελές Καβάλας συνταξιούχος που οδηγούσε με βεβαίωση της σχολής οδηγών! Με καθυστέρηση 20 ημερών θα πληρωθούν το μισθό τους εργαζόμενοι του Δήμου Καβάλας που με ευθύνη του ΑΣΕΠ δεν μονιμοποιήθηκαν. Στη Βουλή μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναφέρθηκε σε διαρκή ευτελισμό του Κοινοβουλίου που νομιμοποιεί ακραίες πολιτικές συμπεριφορές.

 

Βασιλόπιτα κόβουν το πρωί στο Αμφιθέατρο οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ. Αύριο βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση του Κρατικού Βορείου Ελλάδας «Δάφνες και Πικροδάφνες». Την Κυριακή ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου τελεί μνημόσυνο για τα μέλη του που δεν είναι πια στη ζωή. Βασιλόπιτες κόβουν σήμερα το δημοτικό ωδείο, ο σύλλογος κατοίκων Νεάπολις.

 

Με χορηγό την Ενεργειακή Αιγαίου αρχίζει σήμερα στο Κολυμβητήριο η συνάντηση «Απόστολος Παύλος». Χωρίς τον τραυματία Ψάλτη στο αυριανό ματς με το Νέστο ο ΑΟΚ. Κομπλέ η ομάδα της Χρυσούπολης.

Διαβάστε επίσης