• 18 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2021

Στις 9 σήμερα το πρωί ξεκινούν στο Νοσοκομείο οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού. Πρώτοι εμβολιάζονται γιατροί και νοσηλευτές των τμημάτων covid. Παρελήφθησαν 460 εμβόλια και τη Δευτέρα παραλαμβάνονται ακόμη 122. 30 άρρωστοι στην κλινική covid και 6 στη ΜΕΘ. 25 τεστ έκανε χθες το εργαστήριο του Νοσοκομείου, δεν υπήρξε θετικό περιστατικό. 1 κρούσμα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ στην ΠΕ Καβάλας.

 

Για τον 2022 μετατίθεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας υπό παραχώρησης του νέου λιμανιού. Η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας ΑΜΘ ανακοίνωσε νέες προθεσμίες για την ολοκλήρωση των έργων του ΕΣΠΑ στην πλατεία Καπνεργάτη, στο 12ο Δημοτικό και στον παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι. Έτοιμοι να λειτουργήσουν τη Δευτέρα οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Διαμαρτυρίες πολιτών για βλάβες του ΟΤΕ που δεν διορθώνονται έγκαιρα σε Αμυγδαλεώνα και Κεχρόκαμπο.

 

Παράταση ως τον Μάρτιο στις κάρτες ελεύθερης στάθμευσης των οχημάτων των κατοίκων του κέντρου. Τώρα αρχίζουν οι έρευνες της Αστυνομίας σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών που αποκαλύφθηκε από τη δολοφονία δύο γυναικών στα Τίρανα. Διακοπή νερού από το πρωί ως το μεσημέρι στις περιοχές από Περιγιάλι έως Λεύκη. Η Ενεργειακή Αιγαίου ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε δικαιώματα ερευνών για πετρέλαιο σε θαλάσσιο οικόπεδο στο Ιόνιο πέλαγος. Τον Μάρτιο η ΠΕ Καβάλας δημοπρατεί την εκπόνηση μελέτης του αρδευτικού του φράγματος Μαρμαρά.

 

Από την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο διαδίκτυο η συναυλία των Συνωδηπόρων με τον Νίκο Κυπουργό. Χωρίς πιστούς η θεία λειτουργία της Κυριακής στις εκκλησίες της Καβάλας. Πρόγραμμα Erasmus υλοποίησε το προσωπικό και οι μαθητές του δημόσιου ΙΕΚ Καβάλας. Διαδικτυακά μαθήματα αρχίζουν σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο και στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης