• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Δεν υπήρξαν ουσιαστικά νέα κατά τη χθεσινή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο των θεμάτων του Περιγιαλίου. Έγινε ενημέρωση περί της διαδικασίας εισφοράς σε χρήμα, μία ακόμη φορά η διοίκηση του Δήμου ανακοίνωσε την πρόθεση της για την κατασκευή κεντρικού δρόμου της συνοικίας. Στη συζήτηση για τον Αμυγδαλεώνα υπήρξαν χρήσιμες προτάσεις αλλά και εντάσεις σχετικά με την παρουσία δημοτικού υπαλλήλου στο γραφείο του Δήμου Καβάλας. Μόνο ο Άρης Βέρρος δήλωσε αντίθετος στην κατάργηση των παρτεριών στον Άγιο Νικόλαο. Το έργο συνεχίζεται με την υποστήριξη των επαγγελματιών της περιοχής.

 

Ο τουρισμός είναι η βασική προοπτική και ελπίδα ανάπτυξης της αγοράς κατά τα μέλη του Εμπορικού συλλόγου. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που έγινε το Δεκέμβρη και δόθηκε αναλυτικά στη δημοσιότητα. Τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ Νίκο Μενεξίδη συνάντησαν οι εκπρόσωποι των αστυνομικών της Καβάλας, του έθεσαν θέματα έλλειψης περιπολικών και υλοποίησης μέτρων κατά της λαθρομετανάστευσης. Την ερχόμενη εβδομάδα καθοριστική σύσκεψη για το Καλοκαιρινό αεροπορικό σόου. Έργο ασφαλτοστρώσεων άρχισε χθες ο Δήμος Καβάλας.

 

Συναντήσεις με εκπροσώπους της Μοτολέσχης Καβάλας είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Βέρρος. Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καβάλας με κριτική στις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπρύτανη Νάσου Μητρόπουλου. Ανακοίνωση για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας από τον Θόδωρο Μουριάδη. Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες ο Κωστής Σιμιτσής, για τη δήμαρχο είπε ότι απέτυχε στην καθημερινότητα και δεν παρουσίασε έργο.

 

Ολοκληρώνεται στη Θάσο το θεατρικό αφιέρωμα στη γυναίκα, πρωτοβουλία του Δήμου του νησιού. Στις 8.30 εγκαινιάζεται στο Λύκειο Ελληνίδων έκθεση ζωγραφικής με θέμα τη γυναίκα. Το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη εκδήλωση για τα 70 χρόνια από το ολοκαύτωμα των Καβαλιωτών Εβραίων. Αύριο στην «Καβαλιώτισσα» ο ετήσιος χορός των συνταξιούχων της ΒΦΛ.

 

Ακόμη και σήμερα το πρωί περιμένει η Ένωση την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον Λιθουανό καλαθοσφαιριστή που θέλει να χρησιμοποιήσει στα επόμενα παιχνίδια της. Ρεπό έχουν την Κυριακή οι ομάδες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Διαβάστε επίσης