ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Το Καλοκαίρι πρόκειται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Φρούριο και στη Δημοτική Καπναποθήκη. Η ανακοίνωση έγινε χθες από το Δήμαρχο, με την ευκαιρία της συνάντησης του με τον Υφυπουργό Πολιτισμού Χρίστο Δήμα. Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης. Ο κ. Μουριάδης είπε επίσης ότι θα εκπονηθεί κυκλοφοριακή μελέτη για την ανάγκη αποκατάστασης της πεσμένης γέφυρας, επανέλαβε ότι ο Δήμος Καβάλας κατέθεσε προ ετών μελέτη για το έργο αντικατάστασης του ταρτάν στο «Ανθή Καραγιάννη». Περιμένοντας από τότε τη χρηματοδότηση του από το Υπουργείο Αθλητισμού.

 

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε οδηγός νταλίκας, το όχημα που οδηγούσε εξετράπη στην Εγνατία οδό. Κοντά στον κόμβο του Αγίου Σίλα. Τροχαία υλικών ζημιών στο Παληό και στην είσοδο του Αμυγδαλεώνα. Θέματα λειτουργίας της Ιχθυόσκαλας έθεσαν υπόψη του Υπουργού Ανάπτυξης Σκρέκα οι επαγγελματίες ιχθυέμποροι. Συνοδεύονταν από τον Γιάννη Πασχαλίδη. Στη Βουλή, στο Νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια μίλησε η Αγγελική Δεληκάρη. Τρεις εκπρόσωποι της Νέας Αριστεράς Καβάλας έλαβαν μέρος στην πρώτη συνδιάσκεψη του κόμματος που έγινε προ ημερών στην Αθήνα.

 

Επιστημονική έρευνα του Αριστοτέλειου που αφορά τσακάλια- λύκους- αλεπούδες θα γίνει και σε περιοχές του Νομού Καβάλας. Παρά τη βροχή υπήρξε κίνηση στην εστίαση στην Καβάλα χθες Τσικνοπέμπτη. Συνάντηση με τοπικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εργασίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Το γνωστό μας «Αζαμάρα Ονγούρντ» το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα έρθει φέτος στην Καβάλα, αναμένεται στις 20 Μάη. Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας. Το ίδιο απόγευμα συνεδριάζει και το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου.

 

Εγκαινιάζεται το απόγευμα στη Μ. Λέσχη η έκθεση ζωγραφικής που οργανώνει η δημοτική παράταξη του Γιάννη Εριφυλλίδη. Λόγω βροχής αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες αποκριάτικη εκδήλωση στο Ποδοχώρι. Γιορτή για τα μέλη των ΚΑΠΗ οργανώθηκε χθες το μεσημέρι από το Δήμο Καβάλας.

 

Με τη συμπαράσταση φίλων του αγωνίζεται την Κυριακή το μεσημέρι στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό ο ΑΟΚ. Αφαίρεση βαθμών από το φετινό και το επόμενο πρωτάθλημα στον Αετό Οφρυνίου η τιμωρία του από την ΕΠΣΚ για την αποχώρηση της ομάδας από το ματς με τον Ορφέα. Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους στον πρόεδρο του.

Διαβάστε επίσης