ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Πολύ πιθανή είναι η λήψη πρόσθετων μέτρων στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο «Ασημακοπούλου» αφού χθες διαπιστώθηκαν 9 ακόμη κρούσματα. Σχετική ενημέρωση φέρεται να έκανε απευθείας στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ο ΕΟΔΥ. Στο Νοσοκομείο προετοιμάζεται η λειτουργία κι άλλης κλινικής για περιστατικά covid. Και χθες ο Ν. Καβάλας ήταν πρώτος στη ΑΜΘ στην εμβολιαστική διαδικασία.

 

Υποστήριξη και άμεσα αποτελέσματα υποσχέθηκε στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος. Δύο άτομα- εποχιακό προσωπικό θα προσλάβει η ΠΕ Καβάλας. Συγνώμη απ’ όλους όσους έθιξε ζήτησε ο ιερέας της Νέας Ηρακλείτσας, αυτοψία της Πολεοδομίας Παγγαίου στις κατασκευές στο λόφο της Ρέμβης. Με ανακοίνωση του ο Δήμος Καβάλας ζητά καθαρισμό των οικοπέδων από τα χόρτα, εργασία που πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων.

 

Με άρθρο του ο πρώην βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης ζητά την παρέμβαση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για να αποδοθεί στο Δήμο Καβάλας το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». Εργασίες συντήρησης της ΠΕ Καβάλας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Δωρεά εξοπλισμού της Ένωσης Αστυνομικών ΑΜΘ στην Α.Δ. Καβάλας. Δύο άτομα τραυματίστηκαν χθες βράδυ στην οδό Ε.Αντίστασης σε σύγκρουση επιβατικού με δίκυκλο. Με τον βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη συναντήθηκε το σωματείο εργαζομένων στα Πετρέλαια. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η χθεσινή πρόσκαιρη χιονόπτωση στα ορεινά του Ν. Καβάλας.

 

Η χορωδία των «ΣυνΩδηπόρων» θα συγκεντρώσει βιβλία που θα δωρίσει στη Δ. Βιβλιοθήκη. Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους του Δήμου Παγγαίου έκανε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του ίδιου Δήμου.

 

Αύριο το μεσημέρι ο ΑΟΚ υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Πιερικό. Από τον ΑΟΚ στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Φίλιππος Τσαμπέγια. Αρχίζει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην Ελευθερούπολη το Καλοκαίρι πανελλήνιοι αγώνες στίβου.

 

Διαβάστε επίσης