• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ξεκίνησε αυστηρούς ελέγχους στην εστίαση προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση των πρόσφατων μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού. Ταυτόχρονα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών ζήτησε από την αστυνομία ελέγχους για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου. Χθες δύο εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας είχαν σχετική συνάντηση με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χρήστο Σταμπουλή. Σύγχυση μεταξύ των επαγγελματιών της εστίασης για τα μέτρα στα καταστήματα από τις 15 Ιουλίου.

Επιχειρηματικό σχήμα ελλήνων επενδυτών ζητά από το Δήμο Καβάλας τον Διόνυσο για να τον μετατρέψει σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Τρεις παραμένουν οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Φώτα Led στο χώρο στάθμευσης του νοσηλευτικού ιδρύματος. Το απόγευμα κηδεύεται στην Καβάλα ο 24χρονος φοιτητής που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο αργά το βράδυ της Τετάρτης κοντά στη Νέα Ηρακλείτσα. Δύο φορτηγά με παλιά πειστήρια και άχρηστα έγγραφα απομάκρυνε ο Δήμος Καβάλας από το Δικαστικό Μέγαρο.

Το Νοσοκομείο επισκέφθηκε χθες ο Μακάριος Λαζαρίδης, έκανε έκκληση για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ερώτηση για τις αδικίες στην κινητικότητα των δημοτικών υπαλλήλων από την Τάνια Ελευθεριάδου. Θα ενισχυθεί η συνεργασία του Δήμου Καβάλας με τον ΚΟΙΣΠΕ. Στην έκθεση της Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει το Επιμελητήριο. Συνεχίζεται το έργο στο δρόμο της ΜΟΜΑ ώστε αυτός να δοθεί τις επόμενες ημέρες στην κυκλοφορία.

Πετυχημένες οι χθεσινές πρώτες μουσικές βραδιές του Cosmopolis. Τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού μητροπολίτη Προκόπιου τέλεσε χθες η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου. Νέες διακρίσεις του κτήματος Συμεωνίδη σε διαγωνισμούς κρασιού στην Αμερική.

Έφυγε από τον ΑΟΚ για τα Χανιά ο Στίκας αθετώντας τη συμφωνία με την ομάδα μας. Αλλάζει προπονητή ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου. 20 μόνο σωματεία θα λάβουν μέρος στις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας στις 19 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης