• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Διπλάσια ήταν τον Μάρτιο, σε σχέση με τον Φεβρουάριο, τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Ο ΕΟΔΥ κατέγραψε και ανακοίνωσε τον μήνα Μάρτιο 527, 21 από αυτά ήταν στη Θάσο. Τουλάχιστον 20 είναι τα κρούσματα εντός της δομής φιλοξενίας προσφύγων. Δύο πρόσφυγες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Δεν υπήρξαν νέα κρούσματα χθες μεταξύ των εργαζόμενων στη ΔΕΥΑΚ. Και χθες οι εμβολιασμοί στο Ν. Καβάλας ήταν λιγότεροι από 400.

 

Έχουν αποτέλεσμα οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για τον εντοπισμό του οδηγού αυτοκινήτου που στις 13 Μαρτίου παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την συνταξιούχο νοσηλεύτρια. Από τη Δευτέρα ξεκινούν με επιδότηση τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Την ερχόμενη εβδομάδα ξαναρχίζει το έργο στο δρόμο της ΜΟΜΑ. Ισχύουν και στην αγορά της Καβάλας τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

 

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη η πολιτική κηδεία του δημοσιογράφου Παναγιώτη Νεστορίδη. Έργο στη Θάσο με χρήματα του Υπουργείου Ναυτιλίας ανακοίνωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνέντευξη του Μακάριου Λαζαρίδη στον τηλεοπτικό σταθμό Contra. Απολογείται το μεσημέρι στον ανακριτή του Πρωτοδικείου Καβάλας ο κατηγορούμενος για το οικογενειακό επεισόδιο στα Κηπιά. Δεν ξεκαθάρισε χθες το ποιοι είναι όλοι οι κατηγορούμενοι στη δίκη του Σεπτέμβρη για την κατάρρευση της γέφυρας. Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού για τις ιαματικές πηγές δεν επηρεάζει- προς το παρόν- την επένδυση στα Λουτρά των Ελευθερών.

 

Μεγάλη χορηγία από τον ΤΑΡ εξασφάλισαν για τα φεστιβάλ της Καβάλας οι καλλιτεχνικοί διευθυντές Γκόνης και Ζοπόγλου. Σύλληψη ενός ατόμου για κατοχή ναρκωτικών, μία ακόμη υπόθεση κλοπής ρεύματος σε κατοικία της Καβάλας. Ξεκίνησε ερευνητική υδρογεώτρηση της ΔΕΥΑΚ στις Κορυφές.

 

Δεύτερη νίκη του ΑΟΚ, με γκολ του Βαλαβανόπουλου επί του Θεσπρωτού. Την Τρίτη το ματς της Ένωσης με το Παγκράτι. Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του κολυμβητηρίου λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε φιλοξενούμενο στην Καβάλα αθλητή.

 

Διαβάστε επίσης