• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Στην πλατεία Καπνεργάτη πραγματοποιούνται το πρωί απεργιακές συγκεντρώσεις για τη σημερινή πανελλαδική απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου. Δεν αποκλείεται η απεργιακή συγκέντρωση να είναι μία. Η συμμετοχή στην απεργία και ειδικά στο δημόσιο τομέα φαίνεται ότι θα είναι μεγάλη. Από χθες πρώην απολυμένοι της ΒΦΛ βρίσκονται έξω από το Υπουργείο Εργασίας. Άκαρπη συνάντηση τους με τη γενική γραμματέα του Υπουργείου.

Αύριο διαμαρτυρία στο Διοικητήριο των εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών του Ν. Καβάλας, έχουν πολλά παράπονα για τη λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών. Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας δημιουργείται στη Θάσο. Νέα μείωση ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης απέρριψε προσφυγή εταιρίας, διατηρεί πρόστιμο 12.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στην Καβάλα που επέβαλε πριν το Πάσχα η Διεύθυνση Εμπορίου.

Ερώτηση Μακάριου Λαζαρίδη για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στη Θάσο. Λαζαρίδης και Πασχαλίδης ανακοίνωσαν ότι λύνεται το πρόβλημα του τηλεοπτικού σήματος σε δυσπρόσιτες περιοχές και του Ν. Καβάλας. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τις μετακινήσεις προσωπικού της τράπεζας Πειραιώς. Παραμένει άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Από τη Δευτέρα διανομή τροφίμων στην Καβάλα μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ. Ίδια διαδικασία από τις 16 Ιουνίου στη Θάσο.  Έφθασαν χθες στο αεροδρόμιο τα πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου Πετζετέλ.

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου η πρώτη Καλοκαιρινή εκδήλωση στο Ακόντισμα. Σεμινάριο για τη συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου παρακολούθησαν εκπρόσωποι του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας. Με το Δήμαρχο Καβάλας συναντήθηκε ο επικεφαλής του δικτύου πόλεων «Βιώσιμη Πόλη».

Μεγάλη νίκη του ΓΣΕ με σκορ 68-61 επί του Απόλλωνα Πάτρας. Στη Βουλή από σήμερα το νομοσχέδιο της αναδιάρθρωσης της Σούπερ Λιγκ ΙΙ και της Φούτμπολ Λιγκ.

 

Διαβάστε επίσης