• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Ελαφρώς φθηνότερα σε σχέση με πέρσι θα πουληθούν το Πάσχα αρνιά και κατσίκια. Σε αυτήν την εκτίμηση καταλήγουν τόσο οι κτηνοτρόφοι όσο και οι κρεοπώλες της περιοχής. Πολλά μικρά σφάγια εξήχθησαν στην Ιταλία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της εορτής του Πάσχα των Καθολικών. Τα καταστήματα μας θα είναι έγκαιρα έτοιμα με ποιοτικό κρέας, είπε χθες στην Πρωινή ο πρόεδρος του σωματείου Κώστας Κεχαγιάς. Κάλεσε τους καταναλωτές να εμπιστευτούν τους επαγγελματίες κρεοπώλες που γνωρίζουν.

 

Μέσω του Αναπτυξιακού του Οργανισμού ο Δήμος Νέστου θέλει να προσλάβει 50 εργαζόμενους, το σχέδιο σταμάτησε προσωρινά στον έλεγχο του Επίτροπου. Η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών JD νοίκιασε το μεγάλο ακίνητο Ομονοίας και Ι. Δραγούμη, ετοιμάζεται για επένδυση 2 εκ ευρώ. Ένοχοι με την αναγνώριση ελαφρυντικού τρεις κατηγορούμενοι στο Μονομελές, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε άνδρα μετά το τέλος πολιτικής εκδήλωσης. Το περιστατικό έγινε σε πλατεία χωριού του Δήμου Παγγαίου του Καλοκαίρι του 2022. Κι άλλες αποχωρήσεις από την Α. Δ. Καβάλας, φεύγουν προσωρινά με απόσπαση στα νησιά 5 αστυνομικοί. Πωλήσεις κατοικιών στην Αλάνα σε ποσοστό 83% ανακοίνωσε ότι κατάφερε ο Άλεξ Χατιντάτζι.

 

Ιδιώτη που θα νοικιάσει και θα λειτουργήσει περίπτερο στη χερσαία ζώνη λιμένα αναζητά ο ΟΛΚ. Μέσω ιδιώτη το έργο αντικατάστασης καμένων λαμπτήρων στο Δήμο Καβάλας. Σε εσοχή στο δημοτικό κήπο επί της οδού Αβέρωφ, ζητούν να μείνει και να λειτουργήσει η πιάτσα τους οι οδηγοί Ταξί. Παλιά και εγκαταλειμμένα οχήματα απομάκρυνε από δρόμους της πόλης ο Δήμος. Με το Δήμαρχο της Θάσου συναντήθηκε η διοίκηση του συλλόγου επαγγελματιών του νησιού.

 

Αναχωρούν το μεσημέρι για την Κωνσταντινούπολη εκπρόσωποι φορέων του Νομού με επικεφαλής τον Μητροπολίτη, θα συναντήσουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη και θα τον καλέσουν στην Καβάλα τον Σεπτέμβρη για τις εκδηλώσεις 100 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Μητρόπολης. Από τη Δευτέρα στη Μ. Λέσχη έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Κανίογλου. Με εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης συναντήθηκε ο Στρατηγός Διοικητής της ΧΧ Μεραρχίας Ηλίας Κωστάκης. Αντίθετοι στις υποχρεωτικές συνενώσεις ΔΕΥΑ οι Δήμαρχοι της ΑΜΘ.

 

Ο Ερμής Σχηματαρίου αντίπαλος του ΓΣΕ στο δρόμο για το final 4. Η ομάδα της Ελευθερούπολης θα έχει πλεονέκτημα έδρας.

Διαβάστε επίσης