• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Σαφείς αποστάσεις από το φεστιβάλ φαγητού που αρχίζει αύριο στο πάρκο Φαλήρου προσπαθεί να πάρει με ανακοίνωση του ο Δήμος Καβάλας. Την ίδια στιγμή συνεργεία δημοτικών υπαλλήλων δούλεψαν δεύτερη μέρα χθες για να το προετοιμάσουν. Παραμένουν οι αντιρρήσεις στη διοργάνωση των φορέων της αγοράς. Η Action Team εμφανίζεται ως διοργανώτρια του φεστιβάλ αν και η τριήμερη εκδήλωση έχει συγκεκριμένο επιχειρηματικό και κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προβλήματα στο Νομό Καβάλας από τη χθεσινοβραδινή κακοκαιρία. Προφυλακίστηκε στην Κομοτηνή μετά τη χθεσινή του απολογία ο δράστης του φονικού στις Ελευθερές. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι την ώρα του εγκλήματος ήταν μεθυσμένος. Προετοιμάζεται η Δημοτική Αστυνομία για την ελεγχόμενη στάθμευση, η οποία εφαρμόζεται στο κέντρο της πόλης από τη Δευτέρα.

 

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις των υποψήφιων βουλευτών Γιώργου Παπαφιλίππου, Βάσως Παπουτσή Μήττα. Ευχαριστήρια επιστολή και του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Σε σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη έλαβαν μέρος χθες οι νέοι Δήμαρχοι του Νομού Καβάλας Σάββας Μιχαηλίδης- Λευθέρης Κυριακίδης- Θόδωρος Μουριάδης. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου η κ. Δήμαρχος και η Ευαγγελία Δρακονάκη δήλωσαν ικανοποιημένες από τη χρηματοδότηση του έργου της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων.

 

Αρχίζει το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη η 3η συνάντηση νέων, η οποία περιλαμβάνει την προσομοίωση συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. 67χρονος άνδρας πέθανε ξαφνικά την Τρίτη το βράδυ ενώ βρίσκονταν στο κτήμα του, στον Άγιο Κωνσταντίνο. Δευτέρα και Τρίτη μοιράζονται από το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο τρόφιμα μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ.

 

«Υπεύθυνος Υποκλισμών» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Θόδωρου Θεοδωρίδη που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μετρονόμος. Συνεχίζονται στο Ζέφυρο οι προβολές ντοκιμαντέρ του Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών.  Το Σάββατο το βράδυ εκδηλώσεις του συλλόγου κατοίκων Νεάπολης, θα γίνουν στην αυλή του 24ου δημοτικού.

 

Συμφώνησαν να συνεχίσουν στον ΑΟΚ οι Δήμιζας- Γρηγόρης Παπαδόπουλος – Θωμαϊδης. Το Σαββατοκύριακο στο «Ανθή Καραγιάννη» οι πανελλήνιοι αγώνες στίβου παμπαίδων- παγκορασίδων.

 

Διαβάστε επίσης