• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Επιδεινώνονται συνεχώς τα υγειονομικά δεδομένα της πανδημίας στο Ν. Καβάλας. Στο «βαθύ κόκκινο» από χθες και η Θάσος. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η χειρότερη από πλευράς κρουσμάτων με 312 στις τρεις πρώτες μέρες της. Κοντά στους 40 οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Στα δημοτικά σχολεία του Νομού Καβάλας τα περισσότερα κρούσματα σε μαθητές.

 

Ικανοποιεί και το σωματείο των εργαζομένων η πρόθεση της κρατικής ΕΔΕΥ να παρέμβει στο θέμα των Πετρελαίων. Το σωματείο ζητά αυτή η παρέμβαση να γίνει γρήγορα. Χωρίς δρομολόγια φέρι μποτ σήμερα, λόγω απεργίας, οι γραμμές Πρίνου και Κεραμωτής. Δεν έγινε το δρομολόγιο του «Aqua Blue», κανονικά ήρθε και έφυγε το «Μύκονος». Κλειστές την Τρίτη οι καφετέριες, πιθανόν να συμμετάσχει στην κινητοποίηση και ο Εμπορικός Σύλλογος. Τα παράπονα τους για την ακρίβεια και τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού ανέφεραν χθες το απόγευμα εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας στον πρώην Υπουργό Σωκράτη Φάμελλο.

 

Σε συνέδριο για το μεταναστευτικό στην Εσθονία έλαβε μέρος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ικανοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τις επαφές Φάμελλου στην πόλη και το Ν. Καβάλας. Αύριο το απόγευμα μιλά στην Καβάλα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Φυλάκιση 5 μηνών με 3ετη αναστολή στο Μονομελές για ρευματοκλοπή σε εξοχική κατοικία στη Δ.Ε. Ορφανού. Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θάσο. Στους ελέγχους της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την τήρηση των μέτρων στην εστίαση πρόστιμα μόνο για μη χρήση μάσκας.

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του συνοικιακού συλλόγου Ποταμουδίων. Γενική συνέλευση θα κάνει την τελευταία Κυριακή του μήνα η Λέσχη Ποντίων. Δωρεάν τεστ ΠΑΠ από το σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Παραδόθηκε στο σύλλογο γονέων- κηδεμόνων αυτιστικών παιδιών το χρηματικό ποσό από τον πρόσφατο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο Βερούλειο.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Άλεξ Χαντιτάτζι σε όσους βοήθησαν για τη δικαίωση του ΑΟΚ.. Εύκολα χθες ο ΓΣΕ νίκησε στην Ελευθερούπολη τη Δάφνη με σκορ 100-51.

 

 

 

Διαβάστε επίσης