• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Διευθυντικό στέλεχος της ΒΦΛ πρόκειται να συναντήσουν το μεσημέρι στο εργοστάσιο εκπρόσωποι των κατοίκων της Νέας Καρβάλης. Προετοιμάζεται η λαϊκή συνέλευση της Τετάρτης ενώ ο Δήμος Καβάλας προαναγγέλλει την προμήθεια εξοπλισμού για την συνεχή μέτρηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Παραμένει άγνωστο αν λειτουργεί ο εξοπλισμός της Περιφερειακής Ενότητας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες δρομολογήθηκε έκτακτος έλεγχος στις εγκαταστάσεις της ΒΦΛ. Δεν έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία που αφορούν τη λειτουργία του εργοστασίου, λέει το σωματείο των εργαζομένων. Μάλλον αναβάλλεται για το τέλος του μήνα η Τριμερής συνάντηση, με τη συμμετοχή και του Υπουργείου Εργασίας.

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο νεαρός Πακιστανός που την Κυριακή του Πάσχα λήστεψε γυναίκα στη συνοικία της Αγίας Βαρβάρας. Φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ζήτησε συγνώμη. Τη Δευτέρα απολογούνται οι φερόμενοι ως συνεργοί του. Με την ευκαιρία γίνεται γνωστό ότι γεύματα που ετοιμάζονται για τους πρόσφυγες του «Ασημακοπούλου», μοιράζονται σε μόνιμους κατοίκους της πόλης μέσω του συλλόγου της Πνοής. Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε κρεοπωλείο του Νομού Καβάλας, μετά από έλεγχο της διεύθυνσης Εμπορίου. Ως το Καλοκαίρι θα φανεί με ποιο Πανεπιστήμιο θα συγχωνευτεί το ΤΕΙ. Τη Δευτέρα αρχίζουν και πάλι τα μαθήματα. Πολυεπίπεδο παγκάκι θα κατασκευάσει ο ΟΛΚ στην παραλία.

 

Ανταλλακτικά από την Ελβετία περιμένει η ΔΕΥΑΚ για να ολοκληρώσει τις εργασίες της στο αγωγό που διοχετεύει το επεξεργασμένο λύμα στη θάλασσα, στην περιοχή της Άσπρης Άμμου. Θα αργήσει όπως όλα δείχνουν, ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης. Δημοπρατείται το εργοστάσιο απορριμμάτων Αλεξανδρούπολης, 4 μήνες περιμένει γνωμοδότηση από το Περιφερειακό Συμβούλιο το αντίστοιχο της Καβάλας. Συναντήσεις στον ΟΛΚ και στο αεροδρόμιο για τον Μάκη Παπαδόπουλο. Στην Κύπρο λόγω τουριστικής έκθεσης την ερχόμενη εβδομάδα η Δημωφέλεια.

 

Από αύριο περιοδείες της Δημάρχου στα ΚΑΠΗ. Έως 15 Μάη περιλήψεις εισηγήσεων για το δεύτερο ιστορικό συνέδριο του Δήμου Παγγαίου. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδικής συμπεριφοράς για μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Καβάλας, θα υλοποιηθεί τον Σεπτέμβρη.

 

Με σκορ 2-0 και αρκετούς αναπληρωματικούς ο ΑΟΚ νίκησε χθες 2-0 τη Θράκη Φερρών και συνεχίζει στον θεσμό του κυπέλλου των ερασιτεχνών. Επόμενος αντίπαλος ο Απόλλωνας Παραλιμνίου. Ηττήθηκε από την ΑΕΚ η εφηβική ομάδα μπάσκετ του ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης