• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα επανέρχεται το θέμα του ορισμού των δημοτικών τελών του 2020. Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου διατυπώνει ενστάσεις σχετικά με την πρόσφατη απόφαση, ουσιαστικά ζητά την ανάκληση της. Τα προβλήματα αφορούν την προσαρμογή σε αυτήν του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος. Αυτός ήταν ο λόγος που στην Οικονομική Επιτροπή χθες δεν συζητήθηκε το θέμα του προϋπολογισμού του Δήμου Καβάλας για το προσεχές έτος.

 

Στις 7.30 το απόγευμα αρχίζουν στην κεντρική πλατεία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Συμμετέχει και το Επιμελητήριο. Συνεχείς οι τουριστικές επενδύσεις στη Θάσο, έκδοση πολεοδομικών αδειών για νέο ξενοδοχείο στον Ποτό αλλά και επέκταση υφιστάμενου. Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή σε κτηνοτρόφο της Θάσου, τα ζώα του οποίου κυκλοφορούσαν ελεύθερα στη Σκάλα Παναγίας. Παραιτείται στο τέλος του μήνα από πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας ο Απόστολος Μουμτζάκης.

 

Δεν υπάρχουν νεότερα για τις παραιτήσεις προέδρου και αντιπροέδρου στη Δημωφέλεια. Ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας βράβευσε την εταιρία του Άγγελου και του Αλέξη Τσατσούλη. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για την απένανταξη του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου. Διαμαρτυρία στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας κάνουν το μεσημέρι σωματεία σχετικά με την κακή κατάσταση των φοιτητικών εστιών του πρώην ΤΕΙ.

 

Τη Δευτέρα 23 Δεκέμβρη συναυλία των Εμιγκρέ στο κέντρο της Ελευθερούπολης. Κριτική στην αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας που απέρριψε πρόταση έργων και μελετών στην Παναγία κάνουν με κείμενα τους η Σαπφώ Αγγελούδη και ο Αργύρης Μπακιρτζής.

 

Ο διαιτητής Δραγάτης από την Αθήνα σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ με τον Διαγόρα. Μια νίκη και μια ισοπαλία στα χθεσινά πρώτα παιχνίδια της σεζόν για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας. 26 με 30 Δεκέμβρη το καθιερωμένο τουρνουά σκάκι Χριστουγέννων στην πόλη μας.

Διαβάστε επίσης