ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2023

Μέχρι το τέλος του μήνα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ πρόκειται να ανακοινώσουν τους υποψήφιους βουλευτές τους στο Ν. Καβάλας. Η ΝΔ και το ΚΚΕ ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτια τους αλλά οι ανακοινώσεις των υποψηφίων θα γίνουν αργότερα. Σύμφωνα με τον γραμματέα της νομαρχιακής Καβάλας του ΚΚΕ κ. Κώστα Κουκούλα, οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό μας θα είναι 3 άνδρες και 3 γυναίκες. Αύριο ο Πρωθυπουργός φθάνει μέσω Καβάλας στην περιοχή για την περιοδεία του στη Θράκη. Σήμερα στην Καβάλα ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, σήμερα στην Κομοτηνή η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη.

 

Για το θέμα της Τάνιας Ελευθεριάδου και της συνεργασίας της με τον ΕΦΚΑ υπήρξε χθες ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καβάλας κι απάντηση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ. Θέμα λίγων ημερών είναι η παραλαβή από το Δήμο Καβάλας 6 κοντέινερ για τη μετακόμιση των μαθητών του Γυμνασίου- Λυκείου Κρηνίδων. Εργασίες ανακαίνισης σε χώρους του ξενοδοχείου Ωκεανίς. Αθωώθηκε στο Μονομελές Καβάλας πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου, το λάθος στην εκτέλεση δημοτικού έργου στην παραλία Οφρυνίου διορθώθηκε έγκαιρα. Μία ακόμη φορά χθες ο Γιάννης Παναγιωτίδης δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας, όποτε κι αυτές γίνουν.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γιάννη Πασχαλίδη, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου θα επιχορηγηθεί για την κατασκευή προβλήτα στην περιοχή Βάθυ. Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε την ψηφιακή αναδιοργάνωση της Οικονομικής του υπηρεσίας. Σύλληψη ενός ακόμη ημεδαπού, προωθούσε μέσω του Νομού Καβάλας στο εσωτερικό της χώρας 5 παράνομους μετανάστες. Την Παρασκευή το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ ένα ακόμη σεμινάριο για λογιστές- φοροτεχνικούς. Συνεχίζεται το πρόβλημα στα φαρμακεία της πόλης με την έλλειψη διαφορών φαρμάκων. Ανακοίνωση της Περιφερειακής Σύνθεσης, κριτική στις ανακοινώσεις Μέτιου για έργα στην Καβάλα. Ανέλαβε τα καθήκοντα του στον ΟΛΚ ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Άγγελος Βλάχος. Άρχισαν χθες απαραίτητες εργασίες συντήρησης στην πρόσοψη του κτιρίου στην Ομόνοια στο οποία βρίσκεται το κατάστημα της Alpha τράπεζας. Καθαιρούνται επικίνδυνα κομμάτια τσιμέντου.

 

Ο τοπικός σύλλογος Kavalatino θα λάβει μέρος στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης. Ο Δήμος Παγγαίου ανακοίνωσε παράταση στις προτάσεις περιλήψεις εισηγήσεων για το 3ο συνέδριο ιστορίας της περιοχής. Τον Μάη στην πόλη μας διεθνής διαγωνισμός ελαιόλαδου.

 

Πολύς κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση του ΑΟΚ, κοπή βασιλόπιτας για το νέο έτος.

Διαβάστε επίσης