• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας χθες το πρωί στους κεντρικούς πεζόδρομους ούτε διόρθωσε την κατάσταση, ούτε καν την βελτίωσε. Πάσης φύσης οχήματα εισήλθαν σε αυτούς, στο πλαίσιο μιας λάθος νοοτροπίας πολλών οδηγών. Εντύπωση προκαλεί η στάση της Τράπεζας της Ελλάδας που ενώ μπορεί να εξυπηρετεί τα οχήματα χρηματαποστολών από την πίσω είσοδο της, δεν το κάνει εξ αιτίας της υψηλής δαπάνης που πρέπει να γίνει. Συνεργείο του Δήμου Καβάλας διόρθωσε χθες το πρωί μικρής έκτασης ζημιά στον πεζόδρομο, προερχόμενη από το περιστατικό με το ημιφορτηγό την Τρίτη. Ανακοίνωση για τη σωστή λειτουργία των πεζόδρομων από την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας.

 

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση ΕΟΔΥ- Νοσοκομείου δεν υπήρξαν κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Έλεγχοι για χρήση μάσκας και σε συνοικιακά καταστήματα. Διαμαρτύρονται έντονα καφεζυθοπώλες- εστιάτορες για την εφαρμογή του μέτρου λειτουργίας των καταστημάτων έως τα μεσάνυχτα. Υπό έρευνα από την Μητρόπολη η καταγγελία για τη συμπεριφορά ιερά σε πιστούς που φορούσαν μάσκα εντός εκκλησίας.

 

Παράταση ως το τέλος Σεπτέμβρη έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της αποθήκης φυσικού αερίου Νότια Καβάλα. Τηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Παναγιωτόπουλου με την Γαλλίδα Υπουργό Άμυνας. Ανακοίνωση του τοπικού Κινήματος Αλλαγής κατά του μέτρου λειτουργίας της εστίασης ως τα μεσάνυχτα. Τα έπιπλα μεταφέρονται στο 21ο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Λουκά που θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβρη. Γιορτές στην αγορά σκέπτεται να οργανώσει τον Σεπτέμβρη ο Εμπορικός Σύλλογος.

 

Με τα γνωστά μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό οι σημερινές βραδινές εκδηλώσεις του CosmoHome στην Παναγία. Νέο διοικητικό συμβούλιο στον πολιτιστικό σύλλογο Ζυγού.

 

Την Τρίτη δοκιμαστικά του ΑΟΚ για τις μικρές του ομάδες. Συνεχίζει στο Νέστο ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Η Ένωση ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στα πρωταθλήματα μπάσκετ γυναικών- νεανίδων- κορασίδων.

Διαβάστε επίσης