ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

4 φορές ισόβια είναι η ποινή που χθες το απόγευμα επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης σε Καβαλιώτη επιχειρηματία ο οποίος κρίθηκε ένοχος για 4 ανθρωποκτονίες. Ειδικότερα το δικαστήριο αποφάνθηκε ομόφωνα ότι ο επιχειρηματίας σκότωσε τρεις ανθρώπους στο φονικό της Θάσου τον Ιούνιο του 2001 κι είχε άμεση συνέργεια στη δολοφονία Σιδηρόπουλου στην Καβάλα το Καλοκαίρι του 2002. Ικανοποίηση των συγγενών των θυμάτων. Ο καταδικασθείς που είναι καταζητούμενος εδώ και μήνες, έχει τη δυνατότητα αναίρεσης στον Άρειο Πάγο.

 

Ενδιαφέρον της ΕΤΑΔ για την Καλαμίτσα, προσπαθεί να νοικιάσει σε επαγγελματίες δύο από τα καταστήματα της παραλίας. Σύντομα στο δημοτικό συμβούλιο οι αλλαγές που προωθούνται στο σχέδιο πόλης, στην περιοχή της πλατείας Καπνεργάτη. Περισσότεροι από 25 θα είναι οι εκπρόσωποι του Νομού Καβάλας στο 12ο συνέδριο της ΝΔ που αρχίζει αύριο στην Αθήνα. Περίπου 50.000 χάπια έκστασι κατέσχεσε το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Καβάλας. Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί. Πρώτη ανακοίνωση από τον υποψήφιο δήμαρχο Θάσου Δημήτρη Θεοδωρίδη.

 

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Καπνεργάτη την Τρίτη το απόγευμα. Δύο απαντήσεις στα θέματα του Μουσείου Καπνού, από Σιμιτσή- Μουριάδη, σε άρθρο του Γιάννη Εριφυλλίδη. Ο Δήμος Καβάλας υπενθυμίζει στους πολίτες ότι θα δέχεται ως το τέλος του έτους δηλώσεις για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. Στις 14 Ιανουαρίου ο διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης του Νοσοκομείου. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ενέκρινε τις αποφάσεις της ΔΙΑΜΑΘ για τη δημοπράτηση έργου που αφορά τον ΧΥΤΑ της Καβάλας.

 

Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το ιστορικού περιεχομένου βιβλίο του Νίκου Κούτρα. Το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Πνοής. Την Κυριακή το πρωί μία ακόμη εκδήλωση στο εντευκτήριο του Φυσιολατρικού Ομίλου.

 

Ένα τουλάχιστον λεωφορείο με φίλους του ΑΟΚ θα είναι την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη για το ματς με τον Εθνικό. Αετός Οφρυνίου και Ορφέας Ελευθερούπολης προκρίθηκαν στους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. 24 μετάλλια για τους αθλητές του ΟΘΑΚ σε αγώνες που έγιναν στη Δράμα.

 

 

Διαβάστε επίσης