• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Παρουσία του Μητροπολίτη Στέφανου, εκπροσώπων πρωτοβάθμιων σωματείων και τοπικών παραγόντων έκοψε πίτα χθες το απόγευμα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Ο πρόεδρος Θόδωρος Χατζηχρήστος κατέστησε σαφές ότι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι έμποροι περνούν δύσκολο Χειμώνα ενώ περιμένουν βελτίωση της κατάστασης την Άνοιξη. Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε το βίντεο για την ιστορία 100 χρόνων της Ομοσπονδίας.

 

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συνάντησε χθες το σωματείο της ΒΦΛ, προς το οποίο δήλωσε πλήρη συμπαράσταση. Αποχωρεί από τον 2ο όροφο του Διοικητηρίου η υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ. Με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών ουσιαστικά διαψεύδεται το χθεσινό πρωτοσέλιδο των Νέων περί συμφωνημένης επένδυσης Γερμανικής εταιρίας στη Θάσο. Το σωματείο των Καφεζυθοπωλών συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης το διήμερο 28 και 29 Φεβρουαρίου.

 

Σύντομη συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας είχε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ικανοποιείται το αίτημα του Μακάριου Λαζαρίδη για αγορά και εγκατάσταση ψηφιακού μαστογράφου στο ΚΥ Θάσου. Η Τάνια Ελευθεριάδου υπογράφει ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών λιμένων. Ο Νίκος Μπαλατσούκας νέος διοικητής της Π.Υ. Καβάλας. Παραμένουν τρία τα δρομολόγια από το λιμάνι της Καβάλας προς τα νησιά του Β. Αιγαίου. Την Τρίτη στην Καβάλα ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου.

 

Στην τουριστική έκθεση στο Τελ Αβίβ συμμετείχε η Δημωφέλεια. Η βραβευμένη ταινία «Παράσιτα» από την Κυριακή ως την Τετάρτη θα προβάλλεται στις αίθουσες του Απόλλωνα. Το Σάββατο στην Καβαλιώτισσα η βασιλόπιτα του Ομίλου Πόντιων Χορευτών.

 

Κινδυνεύει με διακοπή λειτουργίας ο ΣΦΑΟΚ, ο λόγος είναι γραφειοκρατικός. Αντιπροσωπεία του ΑΟΚ θα βρίσκεται το πρωί στα σχολεία του συγκροτήματος Φλωρέξ. Νέστος– Λιμενάρια και Βυζάντιο προκρίθηκαν χθες στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

Διαβάστε επίσης