• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΗ 2019

Ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια από τους ενεργούς πολίτες- εθελοντές θα έχει φέτος το Καλοκαίρι ο Δήμος Καβάλας στην εφαρμογή των μέτρων πρόληψης δασικών πυρκαγιών. Το συμπέρασμα προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση στο Δημαρχείο. Πριν τη συζήτηση για την ενεργοποίηση των μελών των τοπικών συλλόγων δόθηκε ο εξοπλισμός σε εθελοντές πυροσβέστες που ίσως φέτος, σίγουρα του χρόνου του Καλοκαίρι λειτουργήσουν το κλιμάκιο της Π.Υ. Καβάλας στο Κρυονέρι.

 

Χθες βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο του στην Καβάλα με έκπληξη τη συμμετοχή της δικηγόρου Τάνιας Ελευθεριάδου. Νέα πρόσωπα οι Παναγιώτης Νεστορίδης- Αθηνά Παναγιωτίδου. Πάρα πολύς κόσμος χθες στο απόγευμα στην εκδήλωση του Μακάριου Λαζαρίδη. Επόμενη εκδήλωση του αυτή για τους νέους. Παραμένει θολό το τοπίο για τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στην Καβάλα. Αισιόδοξος για τα ποσοστά του Κινήματος Αλλαγής στο Ν. Καβάλας ο Δημήτρης Παπουτσής.

 

Χωρίς ουσία η Τριμερής συνάντηση για τη ΒΦΛ, έγινε την Τρίτη στο Υπουργείο Εργασίας. Αθωώθηκε στο Μονομελές η υπεύθυνη γραφείου πληρωμής λογαριασμών ΔΕΗ, το οποίο λειτουργούσε στη Δημοτική Αγορά. Εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ το θερινό ωράριο της αγοράς. Από το Σάββατο 15 Ιουνίου τα θερινά δρομολόγια στο Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Η εταιρία Θερμοπλαστική έκανε δωρεά κουφωμάτων στην Αστυνομία, για τις ανάγκες του κτιρίου της Διεύθυνσης Καβάλας.

 

Νέες δηλώσεις της Δημάρχου για τους πρόσφυγες, αποδοκίμασε τα υβριστικά για τον ΣΥΡΙΖΑ λόγια του Γιώργου Γραμμένου. Διακοπή νερού ανακοίνωσε για σήμερα το πρωί η ΔΕΥΑΚ για τις περιοχές Πεντακοσίων- Αγίας Βαρβάρας- Ποταμουδίων- Προφήτη Ηλία. 26 Ιουνίου στο Τριμελές Ανηλίκων η δίκη για τον άδικο θάνατο του Μάριου Ίσα. Ελεύθερος εδώ και μήνες ο δράστης. Δύο άτομα συνελήφθησαν στο Νομό μας, κατηγορούνται για διακίνηση 4 κιλών χασίς.

 

Η Μαριάννα Δρόσου παραμένει πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καβάλας. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στη Καπναποθήκη έκθεση φωτογραφίας, η πρώτη εκδήλωση των φετινών Ελευθερίων. Οι εκδηλώσεις είναι 22, συνεχίζονται ως την 1η Ιουλίου.

 

Λόγω βροχής διακόπηκαν χθες το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» οι αγώνες στίβου «Ευαγγελίδεια»- «Σπανίδεια». Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λυμπεράκη από τον ΑΟΚ. Τρεις ακόμη βασικοί παίκτες της ομάδας ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Αετό Οφρυνίου.

 

 

Διαβάστε επίσης