• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2021

Ούτε χθες βελτιώθηκε η κατάσταση στο Νομό Καβάλας σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού και τους ασθενείς του Νοσοκομείου. Ίδια η κατάσταση στην κλινική και στη ΜΕΘ. 27 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Δύο νέα κρούσματα στη Δομή. Το σωματείο των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο τέλεσε χθες τρισάγιο στη μνήμη των νοσηλευτών που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια της πανδημίας.

 

Χρονικό διάστημα ενός περίπου μήνα θα χρειαστεί μέχρι να λειτουργήσει στην Κομοτηνή παράρτημα του κρατικού ενδιάμεσου φορέα, ο οποίος θα διαχειριστεί τις αιτήσεις του προγράμματος μη επιστρεπτέας προκαταβολής. Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε το παράρτημα Καβάλας, δήλωσε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του. Στο Υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα γίνεται αύριο Τριμερής για τη ΒΦΛ. Ανησυχία στο σωματείο για επικείμενες απολύσεις. Με τον πρόεδρο του τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ συναντήθηκε ο Κώστας Αντωνιάδης.

 

Συλλαλητήριο για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη. Δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Κωτσάλου θα κατασκευαστεί το νέο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καβάλας. Ο διοικητής της Π.Υ. σε επίπεδο ΑΜΘ επισκέφθηκε τη Θάσο, συνάντησε το Δήμαρχο του νησιού. Σε επιτροπές της Βουλής μίλησαν την Τρίτη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Τάνια Ελευθεριάδου. Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε σε παραλία της Θάσου.

 

Την Κυριακή εθελοντική εργασία- καθαρισμός της Ραψάνης από τα μέλη του συνοικιακού συλλόγου του Βύρωνα. Τον Ιούλιο συμπόσιο σύγχρονης τέχνης στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Ενημέρωση μελών του Φυσιολατρικού Ομίλου και του συλλόγου καταδρομέων για θέματα δασικών πυρκαγιών.

 

Οριστική αναβολή στο ματς του ΑΟΚ με τον Θεσπρωτό. Ηττήθηκε από τον Αμύντα η Ένωση. Νίκησαν Νέστος και Οφρύνιο, ηττήθηκε το Ορφάνι.

Διαβάστε επίσης