• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2021

Μάλλον το Σάββατο αρχίζουν στο Νοσοκομείο της Καβάλας οι εμβολιασμοί πολιτών 85 ετών και άνω. Οι δύο χώροι εμβολιασμού του νοσηλευτικού ιδρύματος θα μπορούν να εμβολιάζουν μέχρι και 150 άτομα την ημέρα. Ολοκληρώθηκε χθες ο εμβολιασμός του προσωπικού των κέντρων υγείας. 3 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, ακόμη 3 βρήκαν τα τεστ που έκανε το Νοσοκομείο. Μόνο 28 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας έκαναν ράπιντ τεστ στο Δημαρχείο. Ήταν όλοι αρνητικοί.

 

Κλειστό θα είναι τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες το παρκινγκ της Ροδόπης αφού το δικαστήριο απέρριψε την αναστολή της σφράγισης του. Ο Δήμος Καβάλας μπορεί να πετύχει την επαναλειτουργία του μόνο με αλλαγή του σχεδίου πόλης ή την αναστολή εφαρμογής του στο συγκεκριμένο χώρο.

 

Χωρίς προβλήματα ως αυτήν την ώρα η κακοκαιρία στο Ν. Καβάλας. Μηταράκης και φορείς του Έβρου εμπλέκουν και την Καβάλα στο ζήτημα αναβάθμισης του ΚΥΤ κοντά στην Ορεστιάδα. Οι δασικές υπηρεσίες της Καβάλας θεώρησαν χθες το δασικό χάρτη δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και των 4 Δήμων. Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Καβάλας με κριτική στο Υπουργείο Παιδείας για τους όρους επαναλειτουργίας δημοτικών και νηπιαγωγείων.

 

Τέλος Γενάρη η οριστική λίστα των εταιριών που θα διεκδικήσουν το κοίτασμα Νότια Καβάλα. Στήριξη των σταφυλοπαραγωγών του Δήμου Παγγαίου ζητά με ερώτηση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Δημήτρης Λυμπεράκης. Υπογράφηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη σύμβαση για την εκτέλεση έργου που αφορά συντήρηση των δρόμων στη Θάσο. Εθελοντική αιμοδοσία στις 24 Γενάρη σε Χρυσοχώρι- Κοκκινόχωμα. Η περιοχή Κρυονεράκι κοντά στο Ζυγό παραχωρήθηκε από το Δασαρχείο στο Δήμο Καβάλας.

Διαβάστε επίσης