• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΗ 2020

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου θα δημοπρατηθεί το πρώτο έργο της Εγνατίας Οδού για την πεσμένη γέφυρα. Είναι το έργο που επρόκειτο να δημοπρατηθεί αρχές Μάη. Συμπληρώθηκε, άλλαξε κι εξ αυτού του λόγου καθυστέρησε. Όταν ολοκληρωθεί,  θα έχει μελετηθεί η οριστική λύση για την ανακατασκευή όλης της γέφυρας. Το έργο έχει προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

 

Ξαναρχίζουν σήμερα οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, είχαν σταματήσει αρχές Μαρτίου. Παρατείνονται για 4 μήνες οι συμβάσεις των επικουρικών γιατρών που εργάζονται στο Νοσοκομείο. Πριν από κάθε επέμβαση στο Νοσοκομείο Καβάλας ο άρρωστος υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Τα θέματα του αγωγού ΤΑΡ στο Δήμο Καβάλας θα απασχολήσουν τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα. Θα γίνει με τηλεδιάσκεψη. Ξαναλειτουργούν από τη Δευτέρα οι λαϊκές αγορές στη Θάσο.

 

Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου ζητά να αξιοποιήσει και την πρώην Ορθοπεδική κλινική και το κτίριο του Σανατορίου. Σημαντική δωρεά στο Νοσοκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερούπολης. Μέσω του Ιατρικού Συλλόγου δωρεά και της εταιρίας Καφές Ανανιάδη. Πετυχημένη η χθεσινή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στην πλατεία Καπνεργάτη. Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τις μαθητικές μετακινήσεις στη Θάσο. Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις εταιριών που επεξεργάζονται κι εμπορεύονται σπαράγγια έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης.

 

Ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Τάνιας Ελευθεριάδου για την στήριξη από την κυβέρνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην αγορά. Μέλη του Φυσιολατρικού Συλλόγου έκαναν εργασίες συντήρησης στο εντευκτήριο στον Άγιο Σίλα. Τηλεδιάσκεψη με διευθυντές σχολείων του Ν. Καβάλας της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη. Κάδοι μόνο για χαρτί μπήκαν στην οδό Ομονοίας. Τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρεται στην έναρξη προετοιμασίας του φεστινού φεστιβάλ Φιλίππων.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης