• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Αντικείμενο πολλών συζητήσεων ήταν και χθες το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Υπουργείο Υγείας και διοίκηση του Νοσοκομείου πανηγύρισαν το γεγονός, σφοδρή κριτική από τους εργαζόμενους και τις νομαρχιακές επιτροπές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Πρόθεση της διοίκησης του Νοσοκομείου είναι τα απογευματινά χειρουργεία να συνεχιστούν και να γίνονται συχνά.

 

Οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη και Θόδωρος Ζαγοράκης θα είναι αύριο στην Καβάλα, σε εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Κρηνίδων με θέμα τις ευρωεκλογές. Αθωώθηκαν στο Μονομελές 6 γονείς, τα παιδιά των οποίων «έριξαν» κροτίδες στην αυλή του σχολείου τους. Το περιστατικό έγινε πριν έναν χρόνο σε σχολείο του Νομού Καβάλας. Περίπου 800 είναι οι μετανάστες στο «Ασημακοπούλου», πολλοί αποχωρούν τον ερχόμενο μήνα για να εργαστούν στον τουρισμό και στην εστίαση. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ο μοναδικός εκπρόσωπος της Καβάλας στο οικονομικό αναπτυξιακό συνέδριο που συνεχίζεται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη.

 

«Δεν πρέπει να υπάρξει χαλαρή ψήφος» είπε για τις ευρωεκλογές ο πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Μπάμπης Δράκος. Επικαιροποίηση στοιχείων επαγγελματιών καταναλωτών της ζητά η ΔΕΥΑΚ. Ομιλία της Αγγελικής Δεληκάρη στο Λύκειο της Χρυσούπολης με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. «Κόκκινη» η θάλασσα στο κεντρικό λιμάνι, αιτία κι αυτή τη φορά το πλαγκτόν. Με το Θόδωρο Μαρκόπουλο συναντήθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής οργάνωσης του κόμματος Νίκη. Ως δικηγόρος που ασχολείται με την τραγωδία των Τεμπών, η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου υποστηρίζει ότι η επιτροπή της Βουλής βιάστηκε να ολοκληρώσει το έργο της.

 

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη για τα 150 από την ίδρυση του Ζωγράφειου Λυκείου. Με σχολείο της Σμύρνης θα αδελφοποιηθεί το Εργαστηριακό Κέντρο Καβάλας. Ως το τέλος του μήνα αιτήσεις για ένταξη πολιτών στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Σε μεγάλη έκθεση real estate στις Κάννες ο Όμιλος Κουρτίδη.

 

Αρνητικός ο ΑΟΚ στο ενδεχόμενο φιλοξενίας στο «Ανθή Καραγιάννη» του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας. Επανέρχεται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ η ποδοσφαιρική ομάδα του Δάτου.

Διαβάστε επίσης