• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Επιμένει ο κορωνοϊός στο Ν. Καβάλας. Πάλι χθες ανακοινώθηκαν αρκετά κρούσματα σε σημείο να απευθύνει σχετική προειδοποίηση για την περιοχή μας ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Τρία κρούσματα σε μαθητές Λυκείων στην πόλη, νέα κρούσματα στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων και δύο κάτοικοι της Θάσου που αν και θετικοί δεν ήταν σε καραντίνα! Στα ίδια επίπεδα όσοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για τα self test που από την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνουν τα μέλη του.

Μιλώντας σε συνέδριο που έγινε στην Αθήνα, ο Δ. Σύμβουλος της ΕΤΑΔ Στέφανος Βλαστός έκανε αναφορά στην ακτή της Καλαμίτσας και στην αξιοποίηση της. Το μεσημέρι διαμαρτυρία των δικηγόρων στο δικαστικό μέγαρο, θέλουν επιστροφή στην κανονικότητα. Το απόγευμα εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Καπνεργάτη. Συνάντηση με τους συμμετέχοντες στις λαϊκές αγορές του Δήμου Καβάλας είχαν χθες το απόγευμα η διοίκηση του Δήμου και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Οριστικοποιήθηκε η επιτροπή των μηχανικών που θα λειτουργεί επικουρικά στην Πολεοδομία. Συνέντευξη του Μακάριου Λαζαρίδη στον Αντένα. Με το Δήμαρχο συναντήθηκε το σωματείο των εργαζομένων στα Πετρέλαια. Ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών υπέρ του προσωπικού Βοήθεια στο Σπίτι. Ζητά ο Δήμος να μην επιμείνει στη δικαστική διαμάχη μαζί τους. Σύλληψη άνδρα σε οικισμό της Καβάλας, σπίτι του βρέθηκε περίπου 1 κιλό χασίς. Επίσκεψη του Κώστα Αντωνιάδη στο Βιοτεχνικό Πάρκο.

Τρόφιμα και βασικά οικιακά είδη συγκεντρώνει λόγω του Πάσχα η ΠΕ Καβάλας. Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ευχαριστεί το Δήμο Καβάλας για τη βοήθεια που πρόσφερε σε μέλος του. Τουριστική προβολή του Δήμου Θάσου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με σκορ 3-2 ο ΑΟΚ ηττήθηκε χθες στην Τρίγλια. Η ομάδα μας παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Football Leuage.

Διαβάστε επίσης