• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

Δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα στη συντήρηση της γέφυρας, υποστήριξε χθες η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Στήριξε το συμπέρασμα της σε υπουργικές αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της κυβέρνησης τα έτη 2008 και 2011. Επανέλαβε το επιχείρημα ότι η γέφυρα είναι κτισμένη εκτός σχεδίου πόλης. Η κ. Τσανάκα αρνήθηκε μερίδιο και της πολιτικής ευθύνης. Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μίλησαν για τη γέφυρα οι υπουργοί Σπίρτζης και Νοτοπούλου, έδειξαν τον Δήμο Καβάλας ως τον υπεύθυνο των έργων συντήρησης που δεν έγιναν. Μαραθώνια η συνεδρίαση της διοικούσας του ΤΕΕ, απαντά με επιστολή στο αίτημα της Δημάρχου και του Περιφερειάρχη για σύνταξη έκθεσης πραγματογνωμοσύνης.

 

Δύο ή τρία επιπλέον σχολεία στο πρόγραμμα των δωρεάν σχολικών γευμάτων. Υποψήφια είναι το 20ο του Περιγιαλίου, το 9ο δημοτικό σχολείο και το 8ο. Ποινή φυλάκισης ενός έτους επέβαλε το Μονομελές Καβάλας σε 63χρονο εργαζόμενο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα για αποπλάνηση ανηλίκου. Εκδήλωση για τις συνέπειες της καύσης καλαμιών θα κάνει στο τέλος του μήνα στη Χρυσούπολη το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Ενημέρωση για την τροπολογία άτοκης επιστροφής στο ΙΚΑ οικογενειακών επιδομάτων ζητούν οι συνταξιούχοι του ταμείου στην Καβάλα. Άσκηση ετοιμότητας σε σενάριο σεισμού θα γίνει την Άνοιξη στο Νοσοκομείο.

 

Ανάπλαση παρτεριών στην Ερυθρού Σταυρού από την υπηρεσία Πρασίνου. Το Κίνημα Αλλαγής Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάρρευση της γέφυρας. Μικρή απεργιακή συγκέντρωση στη χθεσινή απεργία της ΑΔΕΔΥ. Εκδήλωση για την υποχρεωτικότητα του Γενικού Εμπορικού Μητρώου πραγματοποιεί το απόγευμα το Επιμελητήριο. Την Κυριακή ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Το απόγευμα του Σαββάτου δύο εκδηλώσεις στην πλατεία Καπνεργάτη για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

 

Που είναι το αγαλματίδιο της πρόσοψης του κτιρίου της Μεγάλης Λέσχης, ρωτά με επιστολή του στην Πρωινή συμπολίτης. Οι αιμοδότες του Επιμελητηρίου ευχαριστούν όσους βοήθησαν την πρόσφατη εθελοντική τους αιμοδοσία. Ετοιμάζεται η επόμενη παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ «Ξεπεσμένος Δερβίσης» που έχει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Νοέμβρη.

 

Από τη Βέροια ο διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Διήμερο τουρνουά πόλο οργανώνει αύριο και μεθαύριο στο κολυμβητήριο ο ΝΟΚ. Με σκορ 1-0 ο Βύρωνας νίκησε σε εξ αναβολής ματς που έγινε στη Θάσο τη Δόξα Θεολόγου.

 

 

Διαβάστε επίσης