ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022

Ακόμη περισσότερα σε σχέση με φέτος θα είναι τα κρουαζιερόπλοια που θα επισκεφθούν την Καβάλα το 2023. Αυτό δήλωσε στην Πρωινή ο πρόεδρος της Δημωφέλειας κ. Τάκης Αγγελίδης. Σημείωσε το επιτυχές της συνεργασίας της δημοτικής επιχείρησης με τον Οργανισμό Λιμένα και το Επιμελητήριο. Για το 2023 έχουν ήδη βέβαιη άφιξη 36 κρουαζιερόπλοια. Σήμερα και αύριο δύο ακόμη στο κεντρικό λιμάνι ενώ τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη προγραμματίζονται 11 αφίξεις!

 

Αποφασίστηκαν οι πολυσύχναστες παραλίες του 2023 για το Ν. Καβάλας, σε αυτές περιλαμβάνεται η παραλία της Νέας Καρβάλης. Μία λιγότερη στο Παληό. Με άδεια της Πολεοδομίας μετατρέπεται σε μικρό ξενοδοχείο διατηρητέο 3όροφο κτίριο στην οδό Δοϊράνης. Αθωώθηκαν στο Μονομελές Καβάλας 3 πρώην αιρετοί που δεν κατέθεσαν έγκαιρα δήλωση περιουσιακής τους κατάστασης. Αθωώθηκε συμπολίτης που ήταν κατηγορούμενος για ρευματοκλοπή αξίας 2.000 ευρώ. Συνελήφθησαν στην Καβάλα δύο ημεδαποί, κατηγορούνται για κατοχή μικρής ποσότητας κοκαΐνης και χασίς.

 

Σωματεία του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν έξω από την Alpha Τράπεζα για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας συνταξιούχων- κατοίκων Καβάλας. Το Μπλου Σταρ Χίος και ως προς τα δρομολόγια του στην Καβάλα, αντικαθιστά στο δεύτερο 15νθήμερο του Σεπτέμβρη το πλοίο Μπλου Σταρ Μύκονος. Το πλοίο της Ενερτζίαν μετέφερε από τη Θάσο στην Καβάλα δύο πολίτες που είχαν άμεση ανάγκη νοσηλείας στο Νοσοκομείο. Σταθερός και χθες ο αριθμός ασθενών με κορωνοϊό. Προσωπικό της Π.Υ. Καβάλας απελευθέρωσε πτηνό που είχε εγκλωβιστεί σε κατάστημα στην πλατεία Καπνεργάτη. Την ευχαριστεί ο φιλοζωϊκός σύλλογος Αίσωπος. Από κεραυνό προκλήθηκε η πυρκαγιά στο Ραχώνι της Θάσου, δήλωσε χθες ο διοικητής της Πυροσβεστικής Νίκος Μπαλατσούκας.

 

Την Κυριακή οι τοπικές εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας από τους Τούρκους. Ανακοινώσεις για την ίδια επέτειο εξέδωσαν χθες ο Μακάριος Λαζαρίδης και ο Θόδωρος Μουριάδης. Επιστολή του Γιάννη Βύζικα για την ανάγκη παρεμβάσεων συντήρησης στο κτίριο της Παλιάς Μουσικής στην Παναγία. Το απόγευμα της Δευτέρας αγιασμός και έναρξη δραστηριοτήτων για το συνοικιακό σύλλογο Ποταμουδίων.

 

Η Τόσκα έκανε το τραπέζι χθες βράδυ στον ΑΟΚ. Με νίκη επί του ΚΑΟΔ ξεκίνησε τις φιλικές της αναμετρήσεις η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Διαβάστε επίσης