ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου θα ανοίξει η ανατολική είσοδος στην Καβάλα, στο κόμβο του νέου λιμανιού. Η απόφαση πάρθηκε χθες στο Υπουργείο Υποδομών, στη διάρκεια σύσκεψης παρουσία της Εγνατίας Οδού και του ανάδοχου του έργου κατασκευής των πλευρικών διοδίων. Οι ανακοινώσεις έγιναν χθες βράδυ από τον βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη. Οι εργασίες που είναι σταματημένες εδώ και μήνες πρόκειται να αρχίσουν τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.

 

Σήμερα το πρωί, μάλλον ο Υπουργός Εργασίας, απαντά στις επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης για τα θέματα της ΒΦΛ. Ορκίζεται σήμερα ο Ντίνος Κλειτσιώτης κι αναλαμβάνει αύριο τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Προφυλακίζονται οι κατηγορούμενοι για την σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης, περιστατικό που έγινε στη Θάσο τα δύο προηγούμενα χρόνια. Συνεχίζεται στο ξενοδοχείο Λούσυ το δεύτερο σεμινάριο σε εργαζόμενους τουριστικών επιχειρήσεων του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ.

 

Στις εισόδους της πόλης οδηγοί απαντούν σε ερωτήσεις για την έρευνα επί των μετακινήσεων τους του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Όχι στα «παραθυράκια» του αντικαπνιστικού νόμου λένε με ανακοίνωση τους οι ιατρικοί σύλλογοι της ΑΜΘ. Νέα ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τα αντιπλημμυρικά έργα στα Τενάγη των Φιλίππων. Η ΕΛΜΕ Καβάλας διαμαρτύρεται γιατί καθυστερεί η ένταξη των προσφυγόπουλων στην εκπαιδευτική διαδικασία. Σάββατο και Κυριακή εκλογές για τον σύνδεσμο εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών της ΑΜΘ.

 

Συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας στα ΚΑΠΗ του Δήμου. Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας των συνοικιακών συλλόγων Παναγίας- Νεάπολης. Σάββατο 1η Φεβρουαρίου χορός και βασιλόπιτα του συλλόγου Κηπούπολης- Καλαμίτσας.

 

Ο Γιώργος Παυλίδης άφησε τον ΑΟΚ, συνεχίζει στον Αετό Οφρυνίου. Από την Κοζάνη ο διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ με τον Ασπρόπυργο. Νίκησαν χθες και οι δύο ομάδες μικτών της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης