• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Η χθεσινή αλλαγή του υγειονομικού χάρτη της χώρας έφερε την ΠΕ Καβάλας στο «κόκκινο». Εξέλιξη μάλλον αναμενόμενη λόγω της αύξησης των κρουσμάτων από τα τέλη Ιουλίου. Τα μέτρα που θα ισχύουν θα γίνουν γνωστά σήμερα κι αφορούν κυρίως τη μουσική στην εστίαση. Καμία αλλαγή στη Θάσο όπου τα κρούσματα είναι σαφώς λιγότερα.

52χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του χθες το μεσημέρι στην Πετροπηγή όταν χτυπήθηκε από κεραυνό. Η ίδια κακοκαιρία προκάλεσε φωτιά πάνω από τη Νέα Καρβάλη. Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην οδό Ομονοίας, οδήγησε και τους δύο στην Αστυνομική Διεύθυνση. Εκτροπή οχήματος στο δρόμο του Παληού. 385.000 επιβάτες ταξίδεψαν το Καλοκαίρι στη Θάσο από την Κεραμωτή, 32.000 επιβάτες έκαναν το ίδιο ταξίδι στη Θάσο από την Καβάλα. Δύο περιστατικά με παράνομους μετανάστες και τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν χθες σε Ζαρκαδιά και Αυλή.

Πρόστιμο 300 ευρώ επέβαλε ο Δήμος Νέστου σε πολίτη επειδή έκοψε δέντρο χωρίς άδεια. Αύριο στην Καβάλα γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας. Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης αλλιώς πρόσφατο rapid ή pcr τεστ, από σήμερα η είσοδος πολιτών στο δικαστικό μέγαρο. Εξαπάτηση πολίτη του Ν. Καβάλας μέσω διαδικτυακής αγγελίας με «απώλεια» 400 ευρώ. Από την ερχόμενη Δευτέρα νέα διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Την 1η Οκτώβρη ξεκινά όλες τις δραστηριότητες του το Λύκειο των Ελληνίδων. Στην Κομοτηνή παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Το Υπουργείο Πολιτισμού θα βοηθήσει το Δήμο Καβάλας με χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, δήλωσε χθες που επισκέφθηκε την πόλη μας ο Υφυπουργός Νικόλας Γιατρομανωλάκης. Μέχρι την Τρίτη 28 Σεπτέμβρη μεταγραφές στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας μέσω κατατακτήριων εξετάσεων.

Την Δευτέρα απαντά στη Βουλή ερώτηση για τον ΑΟΚ ο Λευθέρης Αυγενάκης. Ούτε χθες ορίστηκε η εκδίκαση των προσφυγών της ομάδας μας.

 

Διαβάστε επίσης