• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Ηλικιωμένη γυναίκα κάτοικος Καβάλας πέθανε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί μετά από περιστατικό πτώσης της στις κυλιόμενες σκάλες του Εμπορικού Κέντρου. Το τραγικό περιστατικό έγινε όταν τρεις γυναίκες ανέβαιναν με τις κυλιόμενες σκάλες, η πρώτη παραπάτησε και έπεσε προς τα πίσω παρασύροντας και τις υπόλοιπες δύο. Όλες οι γυναίκες πήγαιναν σε γαμήλιο γεύμα σε κατάστημα του Εμπορικού Κέντρου.

 

Δικαστικός υπάλληλος που εργάζεται σε υπηρεσία του δικαστικού μεγάρου είναι άφαντος από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Φέρεται να έχει εξαπατήσει αρκετούς συμπολίτες από τους οποίους πήρε χρήματα για να μεσολαβήσει ώστε υποθέσεις τους να έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου. Αδικαιολόγητη και μακρά η απουσία του από την υπηρεσία που εργάζεται.

 

Στη Θάσο σήμερα ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Αρχές Φεβρουαρίου ανακοινώνει υποψηφίους του ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Τις ίδιες μέρες ανακοινώσεις από τον Χρήστο Ποτόλια. Η Δήμαρχος και οι συνυποψήφιοι της Μουριάδης- Βέρρος- Ποτόλιας στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ στην οδό Αγίου Αθανασίου.

 

Εκτάκτως συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο. Συνεχίζεται σε ξενοδοχείο της πόλης συνάντηση για την πιστοποίηση των γρι γρι του Νομού Καβάλας. Σηματοδότες με ένδειξη αντίστροφης χρονομέτρησης τοποθέτησε στην οδό Αβέρωφ και Βενιζέλου ο Δήμος Καβάλας. Κανονικά λειτουργούν σήμερα τα σχολεία, την Τρίτη εκλογές και γενική συνέλευση δασκάλων- νηπιαγωγών. Συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων στις 11 το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη. Σε αύξηση παραγωγής και αποθεμάτων στοχεύει το 2019 η Energean. Κερδοφορία ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΚ για το 2018.

 

Τρεις μέρες τον Ιούλιο στο πάρκο Φαλήρου το δεύτερο φεστιβάλ Street Food. Δωρεά αναπηρικό αμαξίδιο σε κοριτσάκι που το είχε ανάγκη από τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια. Το πρόγραμμα της νέας καλλιτεχνικής περιόδου παρουσιάζει το μεσημέρι η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ.

 

Ο διαιτητής Αγγελάκης από τη Θεσσαλονίκη στο ματς του ΑΟΚ με τον Κεραυνό Πέρνης. Χθες για το κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας ΑΕΚ- Πέρνη 0-3.  Τη Δευτέρα το απόγευμα κόβει την πίτα της η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.

Διαβάστε επίσης