• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Περίπου 200 είναι οι πρόσφυγες- μετανάστες που εγκαταστάθηκαν χθες στα ανακαινισμένα κτίρια του πρώην στρατοπέδου «Ασημακοπούλου». Όλοι τους είναι Αφγανοί, πολλά είναι τα μικρά παιδιά. Ήρθαν στην Καβάλα από το Κιλκίς. Προς το παρόν δεν αναμένονται νέες αφίξεις αν και στους παλιούς στρατώνες υπάρχουν ελεύθερα μικρά διαμερίσματα. Χθες το απόγευμα στην Ελευθερούπολη η Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσφυγες μετανάστες που είχαν εγκατασταθεί και διέμεναν προσωρινά σε παλαιό κτίσμα.

 

Διακοπή ρεύματος το πρωί στην ανατολική πλευρά της πόλης έως Χαλκερό- Λεύκη και Άνω Λεύκη. Ο Δήμος Καβάλας καθάρισε χθες το ρέμα δίπλα στον ΟΑΕΔ, με νέα οδηγία της Πολιτικής Προστασίας όλα τα ρέματα είναι πλέον αρμοδιότητα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Στη διοίκηση της ΔΙΑΜΑΘ εξελέγη ο Θόδωρος Μουριάδης. Οι μαθητές θα προηγούνται των συλλόγων στις παρελάσεις στην Καβάλα, αρχή γίνεται τη Δευτέρα 28η Οκτώβρη.

 

Με τον Πρωθυπουργό συναντήθηκε χθες ο Μακάριος Λαζαρίδης. Με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής ο Γιάννης Πασχαλίδης. Στην Καβάλα την Κυριακή η πρώτη ημερίδα ενημέρωσης στη Χημική Βιομηχανία. Προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας ήταν χθες στην πλατεία Καπνεργάτη εκπαιδεύοντας πολίτες στη διαδικασίες της ΚΑΡΠΑ.  Ο Ξενοφώντας Κροκίδης μίλησε χθες το απόγευμα για τις πρώτες βοήθειες σε εκδήλωση του συλλόγου της Παναγίας. Ο Τάσος Κεσόγλου παραμένει πρόεδρος στο σύλλογο Κηπούπολης- Καλαμίτσας.

 

Η μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Άρτεμης Κουκουζίκα επιλέχθηκε για την Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων. Από την Κυριακή στην Παλιά Μουσική έκθεση ζωγραφικής της Λίας Καραμανλή. Η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών οργανώνει εργαστήρι θεάτρου για παιδιά.

 

Ο διαιτητής Τζουμαλάκης από τις Σέρρες σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ με τη Βέροια. Ο ΟΦΗ αντίπαλος της ομάδας μας στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης