• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Θετικά γνωμοδότησε χθες το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο Καβάλας στη νέα κυκλοφοριακή πρόταση του Δήμου, η οποία προβλέπει αμφιδρόμηση στο τμήμα του δρόμου μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Η πρόταση που τη Μεγάλη Δευτέρα θα εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρεται σε καθαίρεση του τοίχου της αυλής του παλιού Νοσοκομείου κι επανακατασκευή του με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρξει χώρος για πεζοδρόμιο. Η πρόταση παρουσιάστηκε από την Αντιδήμαρχο Ευαγγελία Δρακονάκη κι ετοιμάστηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας.

 

9 συγκεκριμένες προτάσεις έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην Καβάλα παρουσίασε χθες ο Θόδωρος Μουριάδης. Το βράδυ εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Άρη Βέρρου. Ικανοποίηση του Συλλόγου Πολυτέκνων για την τύχη αιτήματος τους από τη ΔΕΥΑΚ. Δεν θα μετέχει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές η παράταξη της Κατερίνας Γεροστεργίου. Στην Καβάλα την Κυριακή ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

Νέα διοίκηση έχει από χθες η Ένωση Συλλόγων Γονέων των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Άρχισαν σήμερα το πρωί τα δρομολόγια του υδροπτέρυγου. Παραμένει η διαφωνία μεταξύ υπαλλήλων για τις πολεοδομικές άδειες κατηγορίας 3 στη Θάσο. Οι άδειες δεν εκδίδονται από τον Οκτώβρη έως και σήμερα. 6 με 20 Μάη οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία. Σημαντικά έργα του Ίντερεκ στο Δήμο Παγγαίου. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου λόγω ρευματοκλοπής στην οικία του στην Καβάλα.

 

Μέχρι και αύριο η λειτουργία της έκθεσης του Εργαστηριακού Κέντρου Καβάλας. Ο Ξενοφώντας Κροκίδης μίλησε χθες στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Εκδρομή στην Πόλη πραγματοποίησε για τα μέλη του ο σύνδεσμος απόστρατων σωμάτων ασφαλείας.

 

Επίσημη φωτογράφηση με την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος έγινε χθες στον ΑΟΚ. Ο διαιτητής Τάσος Τσιλίκας θα σφυρίξει τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. Την Κυριακή το απόγευμα στην Καλαμίτσα το All Star του φετινού εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ.

 

Διαβάστε επίσης