• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Τρία περιστατικά μαθητών θετικών στον κορωνοϊό μέσα σε μια μέρα απασχόλησαν χθες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Και οι τρεις έχουν ήπια συμπτώματα, πάρθηκαν αποφάσεις αναστολής των μαθημάτων στα τμήματα τους. Ελάχιστοι μαθητές πήγαν χθες στο 2ο Λύκειο, μαθητής του οποίου βρέθηκε θετικός την Τρίτη. Κλειστά και σήμερα τα σχολεία στη Θάσο. 4 κρούσματα ανακοίνωσε την Τετάρτη για το Ν. Καβάλας ο ΕΟΔΥ, 3 νέα περιστατικά εντόπισαν τα τεστ στο Νοσοκομείο.

 

Πρόστιμα της αστυνομίας σε νεαρά άτομα που τα ξημερώματα της Τετάρτης έκαναν πάρτι σε κατοικία στην Καβάλα. Νόμιμη η απόφαση ονοματοδοσίας της Δ. Βιβλιοθήκης εκτιμά η νομική υπηρεσία του Δήμου. Απορρίφθηκε η προσφυγή του στην Αποκεντρωμένη για το χώρο στάθμευσης της Ροδόπης. Μεγάλη συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία του κλάδου των Τελωνειακών της Καβάλας. Συλλήψεις δύο ατόμων από το Λιμεναρχείο για κατοχή μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών.

 

Στη σύνοδο Υπουργών Εθνικής Άμυνας του ΝΑΤΟ συμμετέχει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με το σωματείο Ταξί και τους εκπροσώπους του Eurotaxi συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ξαναρχίζουν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στο Κ.Υ. Πρίνου. Συμμετοχή του περιφερειακού συμβούλου Αλέξη Πολίτη στο πρόγραμμα «Λεκάνη Μαύρης Θάλασσας». Θέματα του Δασαρχείου Καβάλας απασχόλησαν τη συνάντηση του Κώστα Αντωνιάδη με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Γιάννη Καπετάνγιαννη.

 

Τροχαίο υλικών ζημιών στον Αμυγδαλεώνα με ανάμιξη 5 οχημάτων. Οι πολίτες του Νομού Καβάλας επανασυντονίζουν τις τηλεοράσεις τους στις νέες συχνότητες των τηλεοπτικών σταθμών από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Μικρή προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών στη χθεσινή αιμοδοσία στην αίθουσα Νικόλαος Μάρτης. Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ευχαριστεί τον Γιάννη Σαρρή που του διέθεσε τις εισπράξεις της επιχείρησης του την περασμένη Δευτέρα.

 

Πέθανε ξαφνικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Βύρωνα Καβάλας Γιώργος Μαντέχος. Και μεταγραφικές κινήσεις από τον ΑΟΚ. Ελπίδες για έναρξη των προπονήσεων στη Γ’ Εθνική από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης